33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu yazı 22 Aralık 2015, Salı 09:20:42 tarihinde eklendi. 627 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HEYY! CHP BU HAİNLERİ HALA İÇİNİZDE BARINDIRACAK MISINIZ? -

HEYY! CHP BU HAİNLERİ HALA İÇİNİZDE BARINDIRACAK MISINIZ?

Son alçak “ Eren Erdem”. Bir Rus televizyonuna bağlanıyor ve şöyle diyor. “Türkiye DAEŞ’e sarin gazı veriyor.” Daha önce de bu adam “EĞER TÜRKİYE, İL İRAN SAVAŞIRSA BEN İRAN’IN YANINDA YER ALIRIM” demiş.

Beyler bu adam şimdi mecliste. CHP’den vekil seçildi. Bu hain bizim vergilerimizden maaş alıyor. Eğer İran’la Türkiye savaşırsa İran’dan yana olacakmış. Yani Türkiye’ye karşı savacakmış ve Türkiye millet meclisinde mebus. Türkiye bütçesinden maaş alıyor, ama İran için savaşacakmış. Ulan bu nasıl iş? Bu nasıl vekil? Bu adam, bu hain kimin vekili?

Ey CHP’liler, bu vekilden utanmıyor musunuz? Rusya’nın Türkiye’yi uluslararası kamuoyunda kötüleyebilmek için iftira üzerine iftira, yalan üzerine yalan düzdüğü bir zamanda alçakoğlu alçak, hain oğlu hain diyor ki “Türkiye DAEŞ’e SARİN gazı veriyor” ulan kahpe. Bunu nasıl ispat edeceksin? Ulan satılmış, ulan ajan, ulan uşak, senin bu ülkeye hiç mi sevgin yok, hiç mi sorumluluğun yok?

Ey CHP bu adamı partinizde tutarsanız size yazıklar olsun. Bundan sonra sakın ha Atatürk’ü ağzınıza almayın, çarpılırsınız. Bakın, hainliğin bin bir çeşit yolu vardır. Mesela köprüye karşı çıkarsınız, yola, santrale, havaalanına falan filan karşı çıkarsınız. Bunlar hainliğin dolambaçlı yollarıdır. “Bu Türkiye’nin kalkınmasını istemiyorum” derseniz bu ihanetin direk yolu olur. Ama “Ben köprüye karışayım, baraja karışayım, havaalanına karışayım” derken birde çalı çırpı, ağaç, toprak, falan uydurursanız, bu ihanetin dolambaçlı yolları olur. Bunu yutanlar olur. Sizin gerçek niyetinizin “Çalı çırpı” değil de bizatihi Türkiye’nin kalkınmasını önlemek olduğunu anlamayanlar olabilir. Hani diyorsunuz ya “Türklerin çoğu saftır” diye. İşte bu saflardan sizin yeşillik sevdaları falan olduğunuza inananlar olabilir.

Ama bu başka birader. Adam “Türkiye’yle İran savaşırsa ben İran yanında, Türkiye’nin karşısında savaşırım” diyor. Ulan adam bize, bizim askerimize kurşun atacak yahu.

Rus televizyonlarında, hem de Rusya’da “Türkiye’ye ATOM bombası atalım” diyenlerin olduğu bir zamanda “Türkiye DAEŞ’e zehirli gaz veriyor” diyor. Bu adam hainliğini hiç saklayamıyor ki.

Haaa! Bazen Kılıçdaroğlu’da ona yakın şeyler söylüyor, ama hiç olmazsa o dolambaçlı yoldan söylüyor. Mesela “Türk askerinin Irak’ta ne işi var?” diyor. Putin’de aynı şeyi söylüyor. Ama Kılıçdaroğlu “Rus’un Suriye’de ne işi var” demiyor. Yahu, sahi bunlar Putin’le oturup bu lafları beraber hazırlamasınlar? Birbirlerine çok benziyor da.

 

Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek