Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 16 Aralık 2015, Çarşamba 09:20:47 tarihinde eklendi. 1609 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

YUSUF DEMİREL - Metin Dikener

YUSUF DEMİREL

Genç yaşta Müfettişlik gibi bir ünvanı kazanan, üç yıl evvel geldiği Lüleburgaz’da siz Metin ağbi değil misiniz? diye ismimi unutmayan, sporun bir dalı olan futbolu da çok seven, ben Galatasaray’lıyım bunu açıkça dile getiren sevgili kardeşim Sayın Yusuf Demirel’e tüm hayatında başarılar diliyor, bu vesile ile yeni yılını da candan kutluyorum.

 

Galatasaray’ı bu sene süper ligde nasıl buluyorsun diye de soruyorum; ‘’Galatasaray’da Hamza Hamzaoğlu takımla gayet uyumlu ve başarılı bir Teknik Direktördü. Gidişine bir anlam veremedim. Ama yine de takımın başına getirilen Mustafa Denizli’nin doğru bir isim olduğunu söyleyebilirim. Galatasaray, Beşiktaş maçında çok kötü futbol oynadı ve neticede mağlup oldu. Futbolda hele hele 3 puanlık bir sistemde ligde alınacak başarılı ve başarısız sonuçlar bir takımı bir anda zirveye de götürebilir, bunun tersi zirveden de düşürebilir. Futbol senin de bildiğin gibi sürprizler oyunu şans tabiki senden yana olmalı. Süper ligde bir çok maçlarda bunun örnekleri var.’’ Sayın Yusuf Demirel’in bu sözlerini çok değerli meslek arkadaşları Sayın Atalay Kambozay ile Emre Eren’de tasdik etti. Sayın Demirel, ‘’Metin Ağbi siz spor yazarlığı yapıyor ve zamanında Profesyonel liglerde başarılı bir şekilde futbol oynamışsınız, benim bu söylediklerimi belki de bir çok maçlar da yaşamışsınızdır. ‘’ Bu doğru söylenen sözleri onaylıyor, futbolun her neticeye açık ve sürprizlerle dolu olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. Sn. Yusuf Demirel Afyon’luyum deyince söze yine ben giriyorum. ‘’Afyon Havagücü’nde resmi lig maçlarında 1 sene futbol oynadım. Afyon’da çok güzel anılarım ve dostlarım var, örneğin Av. Atilla Kurtbaş, O türk sanat müziğinin güçlü sesi Muazzez Abacı ile evlenip, Afyona yerleşmişlerdi. Muazzez Abacı, İstanbul Çakıl Gazinosunda tekrar sahne hayatına dönünce özel bir gece düzenlenmiş, takım kaptanımız Atilla Kurtbaş ağbimizin özel davetlisi olarak ilk Gala gecesine gitmiştim. Yıllar nasıl geldi, geçti değil mi? Afyon’un İlkbal Lokantasının o nefis yemekleri unutulur mu?..’’ Lüleburgaz’ı nasıl buluyorsunuz soruma Sn. Yusuf Demirel, ‘’Lüleburgaz’da geçen zaman içerisinde büyük gelişme ve değişiklik var, trafiğe kapanan yollar şehre bambaşka güzellik veriyor. ‘’ Ben de sevgili kardeşim Belediye Başkanımız Sn. Emin Halebak senin bu güzel sözlerini duysa yalnız teşekkür etmez, makamına bir de çiçek gönderir.’’ Bu sözüme Demirel, çok gülüyor. Sevgili kardeşime teşekkür ediyor, başarılar diliyorum, tekrar görüşebilmek dileği ile nice nice yıllar…

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek