Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 27 Kasım 2015, Cuma 09:24:59 tarihinde eklendi. 471 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ELALEMİN İÇİMİZDEKİ UŞAKLARINA HEP İMRENMİŞİMDİR -

ELALEMİN İÇİMİZDEKİ UŞAKLARINA HEP İMRENMİŞİMDİR

     Türkiye’mizde bir Ermeni öldürülür. Bizde bir sürü insan çıkar “Hepimiz Ermeni’yiz…” diye ortalığı kaldırırlar. Tamam ister Ermeni ister Rum olsun farketmez hiç kimse öldürülmesin. Almanya’dan bir sürü Türk öldürülür. Hiç kimse çıkıp “Ben Türk’üm, hepimiz Türk’üz” diye haykırmaz. Fransa’da bomba patlar, insanlar ölür. Buralarda dahi “Hepimiz Fransız’ız…” diye slogan atarlar. Bizde de bombalar patlar, hiçbir Fransız veya Alman çıkıp “Bizde hepimiz, Türk’üz, Türkiyeliyiz” demez. PKK eşkiyası köyler arabalar yakar, çocuklar öldürür. Dünyadan hiç kimsenin umurunda değildir, “Hepimiz Türk’üz” diye bir feryat duymayız. Hadi “Hepimiz Türk’üz” demiyorlar, bari rahat dursunlar. Bari içimizdeki canilere, mikroplara yardım etmeseler. Sırf Türk Sanayiine katkı sağladığı için Özdemir Sabancı’yı öldürttüler. Şimdide katillerinden bir tanesi Avrupa’da krallar gibi yaşıyor. Neden? Çünkü onların adamı da ondan. Sadece Sabancı’yı kurşunlayanlar değil, Türkiye’de eylem yapan, bu ülkeye zarar veren bütün örgütler, bütün pislikler aslında yabancı ülkelerin ajanları yasaklarıdır.

Bakın, bu günlerde Rus ayısıyla, Esad canisi ve de Acem şeytanı Suriye’de soydaşlarımıza katliam yapıyorlar. Hiç sesi çıkan var mı? Üstelikte gazeteleriyle, televizyonlarıyla Esed’e, Aceme ve Rus ayısına destek verenler var. Nerede? Bu ülkede, yani Türkiye’de. Geçmişte oradaki soydaşlarımıza mühimmat götüren tırlarımızı durdurup tevkif edenler oldu. Bunlar kimin görevlisiydi? Kimin polisi, kimin jandarmasıydı? Dedim ya şahsen ben, düşmanlarımızı, içimizdeki uşaklarına gıpte ediyorum. Keşke diyorum, bizimde oralarda, onların içimizdeki uşaklarına emsal hizmetçilerimiz olsaydı. Keşke Almanya’da, Fransa’da, İngiltere’de velhasıl her Avrupa ülkesinde, Acem ülkesinde, Rusya’sında bizimde destekçilerimiz olsaydı. “Hepimiz Türk’üz. Hepimiz Türkmen’iz” diye yürüyüşler, mitingler, paneller düzenleseydiler. Bir ara Almanya’da “Bağdermanof” adında bir çete çıkmıştı. Alman polisini hayli uğraştırmışlardı. Ama ne çare ki Alman polisi bunların hepsini topladı. Sonrada bir gece hepsini birden intihar ettirdi. Nasıl oldu, bu işi nasıl becerdiler, anlayamadık. “Yahu şu işi nasıl becerdiniz? Bize de öğretsenize” desek olmaaz. Bize söyleyemezler. Halbuki bizde de bir sürü terörist var hapsanelerde. Hiçbirisini intihar ettiremiyoruz. Zaten birkaçını Almanlar gibi intihar ettirsek dünya ayağa kalkar. “Onlar bizim adamımız. Sakın ha dokunamazsın” diye. Velhasıl, emperyalizmin bu ülkede gazeteleri, gazetecileri var. Televizyonları var. Yazıyorlar, çiziyorlar, konuşuyorlar. Teröristleri var, vuruyorlar, kırıyorlar, yakıyorlar. Biz onlara bir şey yapmaya kalkarsak ortalığı velveleye, şamataya boğuyorlar. Ah, ne olurdu bize de hizmet eden birkaç adamımız olsaydı. Londra’da, Paris’te, Hürriyet gibi bir gazetemiz olsaydı. “Fetö” gibi bir adamımız olsaydı, bak o zaman Türkiye’nin elini tutabilen olur muydu.

Yok öyle bir adamımız, yok öyle oralarda bize hizmet edecek kimseler. O zaman ne yapacağız? Olanla idare edeceğiz. Yüreğimize, bileğimize kuvvet.

 

Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek