HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 20 Kasım 2015, Cuma 09:26:57 tarihinde eklendi. 577 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAZILARI İHANETİN DOZUNU ARTTIRINCA, ERDOĞAN KAHRAMAN OLDU -

BAZILARI İHANETİN DOZUNU ARTTIRINCA, ERDOĞAN KAHRAMAN OLDU

   İkinci dünya harbinde Almanlar Yunanistan’ı çiğneyip sınırlarımıza dayandığında, Türkiye’den bir heyet Almanya’ya gidiyor, Hitlere müracaat ediyor. “Eğer Türkiye’yi de işgal edersen içeriden size gerektiği kadar yardım ederiz.” Tabi Hitler bunlara itibar etmiyor ve Türkiye’ye bildiriyor. Çok uzun zaman önce bir yerlerden okuduğum bu olayı ben hiçbir zaman unutmadım, sizde unutmayın. Belki bir şahit ile bir olay çözülmeyebilir ama binlerce şahit varsa o zaman düşünmemiz lazımdır ki tuzağa düşmeyelim. Yukarıdaki hadisenin benzerlerini binlerce defa yaşamıyor muyuz?

   Paris’te bombalar patladı, insanlar öldü. Fransızlar ne dedi? “Bu saldırı tüm Fransa’ya yapılmıştır. Tüm insanlığa yapılmıştır. Birlik içinde göğüsleyeceğiz…” dediler. Asla çatlak ses çıkmadı. Bizde de bombalar patlıyor. Bizde ne söylüyorlar? Mesela Ankara’da patlayan bombalar için ne dediler? “Bunu Erdoğan yaptırdı. Bunu MİT yaptı. Bunu devlet yaptı…”  Şimdi bu alçaklık değil mi, hainlik değil mi ? Teröristin amaçlarına hizmet değil mi? İşte dün Hitler’e “Gel Türkiye’yi işgal et” diyenler bugün benim devletimi suçluyorlar. Benim milli istihbaratımı suçluyorlar. Adamlar televizyonlarda avazları çıktığınca haykırıyorlar. “Türkiye’nin Suriye’de ne işi var? Milli istihbarat oralarda ne haltlar karıştırıyor? Ulan uşak, ulan satılmış, ulan beyinsiz. Orada taa yirmi bin kilometreden gelmiş Amerika’nın işi var, Rus ayısının işi var, İngiliz sömürgecisinin işi var, İran aceminin işi var da sadece Türkiye’nin işi yok, öylemi? Burnumuzun dibinde, dokuz yüz kilometre sınırımız var be. Dünyanın öbür ucundan gelenlerin işleri var da bizim işimiz yok. Emperyalist alçaklarda bunu sana söyletiyorlar breh beyinsiz uyansana. Eğer Suriye’de oradakilerin işleri varsa benim daha çok işim vardır. Dahası şu sıraladığım çevreler aynı zamanda ülkeye bir şeyler mi yapılacak, mesela köprü, yol, santral, havaalanı mı yapılacak aynı çevreden hepsi birden karşı çıkıyorlar. Anlayacağınız, dün Hitleri işgale çağıranlar köprüye de karşılar. Başka? Erdoğan’a da karşılar. “Türkiye’nin Suriye’de ne işi var” diyenler Erdoğan’a da karşılar. Türk Hava Yollarına ait bir uçak Hollanda’da, düştüğünde zil çalıp oynayanlar, Alman yolcu uçağı düştüğünde ise üzülenler hepsi de Erdoğan’a çok ama çok karşılar.

Velhasıl Türkiye’de tanıdığım bildiğim ne kadar mikrop, ne kadar hain, ne kadar satılmış varsa Erdoğan’a müthiş düşmanlar. Türk milleti de öyle birilerinin söylediği gibi aptal değil ki. Bekir Coşkun’un söylediği gibi “İnek” değil ki. Bu kadar ihaneti görüyor. Başka? Bu kadar ihaneti icra edenlerin kimi hedef aldıklarını da, kimden çekindiklerini de görüyorlar. Sonuç? Yüzde elli. Bence bu bile az. Zira kamu araştırıcılarına göre yeni bir seçim olsa, hükümetin oyları yüzde elli beşlerde falan imiş. Hani bize akılsız falan diyorlar ya, ah bir aynaya baksalar kimin aptal olduğunu görecekler ama nerede o göz? Bunlar Türk  milletini sahiden aptal sandıklarından olacak ki. İhanet ve iftiralarını pervasızca sergiliyorlar. Ulan kim inanır sizin manşetlerinize kim inanır yalan ve iftiralarınıza. Herkesi çevrenizdekiler gibi beyinsiz mi sandınız. Bir dahaki seçimde iktidar olacaksınız değil mi.

Balık kavağa çıktığında!

 

Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek