Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu yazı 10 Kasım 2015, Salı 09:18:24 tarihinde eklendi. 852 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLABİLİR Mİ? - Metin Dikener

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLABİLİR Mİ?

Lüleburgaz Mal Müdürü sevdiğim, saydığım, değerli bir kardeş olarak gördüğüm Sn. Mustafa Özdemir’i komşu gezileri kapsamında makamında ziyaret ettim. O’nun sporu çok sevdiğini, koyu bir Beşiktaş tarafı olduğunu da biliyorum. Bugün Beşiktaş Süper Ligin lideri diyorum, O bu sözüme gülerek ‘Beşiktaş gerçekten bu sene iyi futbol oynuyor dolayısı ile iyi neticeler alarak lig liderliği koltuğunda oturuyor. Yalnız ne var ki biz Beşiktaş olarak her sezon başı iyi futbol oynayarak ligin lideri oluyoruz, sonraki haftalarda daha da iyi olmamız gerekirken beklenmeyen kötü neticeler alıyoruz. İlk evvela lig liderliğini sonra da lig şampiyonluğunu rakiplerimize ikram ediyoruz. İnşallah bu sene böyle olmaz. Örneğin Antalyaspor karşısında Beşiktaş’ı seyrettiniz, harika futbol oynadı. Nefis goller attı. Maçı da farklı kazandı. Aynı Beşiktaş Kasımpaşa karşısında son dakikalarda verilen bir penaltı ile beraberliği zor kurtardı. Bu haftada gitti deplasmanda güçlü Bursaspor’u yenmeyi başardı.’

Saygıdeğer Müdürüm, biliyorsun ben Fenerbahçeliyim. Olayhaber’de dile getiriyorum Türkiye’de en iyi ekip oyununu Galatasaray ile Beşiktaş oynuyor, bu takımlar arasına Başakşehirspor’u da katıyorum ama Fenerbahçe’nin oynadığı futbolu kesinlikle beğenmiyorum. Zira, futbolda bir takımın sistemi oturmamışsa, o sistemi gerçekleştirecek futbolcular yerlerine göre seçilmemişse iyi takım olamazsın, oynadığı ligde de iyi neticeler alamazsın.

Güleryüzü, sempatik yapısı ile Mal Müdürümüz Mustafa Özdemir de benim bu sözlerime doğrular gibi ‘’Bugünkü 3 büyükler Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın lig de oynadığı futbola göre değerlendirmesini çok doğru ve güzel yapmışsın’’

 

İşte sporseverler yeşil sahalarda amatör ve profesyonel olarak futbol oynadık. Şimdi spor yazarı çerçevesi içerisinde Sevgili Mal Müdürümüzü makamında ziyaret ettik. Futbolu konuşurken çayını içtik, kendisine içtenlikle başarılar diliyorum. Beşiktaş bu sene Süper Ligin Şampiyonu olabilir mi? işte o sorunun cevabını bilemiyorum. Tüm spor severlere de iyi haftalar diliyorum.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek