HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 23 Ekim 2015, Cuma 09:48:20 tarihinde eklendi. 735 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BU ÜLKEYE BOMBA, KURŞUN, TAŞ, LAF VE MANŞET ATANLAR… -

BU ÜLKEYE BOMBA, KURŞUN, TAŞ, LAF VE MANŞET ATANLAR…

    Geçen haftanın gündeminde “Türk markası otomobil” vardı. Alçakların iç dünyası hemen de yine ortaya çıkıverdi.

    Sanayi bakanımız bir portatif resim gösterdi. Bu ülkenin gerçek milli basını ortaya çıkarılan otomobili heyecanla överken alçak basın her zaman ki gibi milli aracımıza bin bir bahane uydurmaya çalıştılar. Yok çakmaymış, yok çalmaymış. Maksatları bu ülke otomobil de yapmasın. Sakın ha yapmasın. Geçmişte uçak yapan Nuri Demirağ’ı nasıl baltaladılar, nasıl batırdılar, aynı damar, aynı hain ve alçak basın aynı taktik ve tenkitlerle içlerindeki ihanet zehrini kusmaya başladılar.

      Bu millete ve devlete ihanetin yolu bir değil ki. Alçaklığın bin yolu var. Alçakların doğuda yaşayanları ellerinde bombalarla, kalaşnikoflarla ihanetlerini sergiliyorlar. Askerlerimizi, polislerimizi kurşunluyorlar. Okullarımızı, devlet dairelerimizi, hastaneleri yakıp yıkıyorlar, yol yapan, havaalanı yapan iş makinelerini yakıyorlar, ihanet ve alçaklıklarını böylece sergiliyorlar. Batıda yaşayanlar ise yapılan eserlere karşı çıkarak “Köprü olmasın, baraj olmasın, havaalanı olmasın, santral olmasın” demek suretiyle PKK’nın doğuda kurşunla, bombayla, yakıp yıkmakla yaptığını buralarda sözle, şamata, gürültüyle yapmaya çalışıyorlar. Kimileri de elindeki gazetesini, televizyonunu kullanarak aynı şeyleri yapmaya çalışıyor. PKK’sının da o yolda yayın yapan gazete ve televizyoncusunun da, dahası bu ülkeye bir şeyler  yapmak isteyenlere karşı çıkan politikacısının da hedefleri aynıdır, kimisi elindeki silahı, bombasıyla; kimisi gazetesi, televizyonuyla, kimisi de gücüyle olmasın, yapılmasın, istemeyiz.

      Yahu bre vicdansızlar, bre beyinsizler, bre satılmışlar, bre alçaklar ne olur bu ülkenin de milli bir markası olsa? Gözünüze mi batar? Bakın Güney Kore’ye. Daha yarım asır önce biz gidip kurtardık. Açlıktan, sefaletten kırılıyorlardı. Şimdi kaç tane dünya çapında markaları var Hyundai, KIA gibi. Yapmak isteyenleri teşvik etmek, cesaretlendirmek varken her müteşebbüsün, önünü kestiniz. Her teşebbüs sahibine iftira yağdırdınız. Ulan bu ülke sizden nasıl kurtulacak? Nedir sizden çektiğimiz?

Türk Hava Yolları “Durmadan büyüyor, dünya çapında bir güce sahip oluyor” diye aleyhinde aylarca kampanya yürüttünüz. İhanetinizi bu kadar açık sergilemekten de utanmıyorsunuz. Siz ne yüzsüzsünüz yahu.

        Evet, evet “Köprüye hayır, barajlara hayır, yollara hayır, havaalanlarına, santrallere hayır” derken içinizden hangi hainlikler geçiyorsa, Türk otomobiline karşı çıkarken de aynı fitneliği düşünüyorsunuz.

         Sizi içimize kurgulayanlar, aynı zamanda PKK’yı da hatta IŞİD’i de başımıza bela ettiler. Onların ipleri kimlerin elindeyse, sizin de yularınız aynı emperyalist çetelerin elindedir. Bu ülkeye  kiminiz bombayla, kiminiz siyasetle, kiminiz lafla, taşla, kiminizde yayınlarıyla, manşetleriyle zarar vermeye çalışıyorsunuz. Hepiniz aynı alçak odağın uşaklarısınız vesselam.

 

Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek