Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu yazı 10 Ekim 2015, Cumartesi 09:25:00 tarihinde eklendi. 975 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor Pendikspor - Metin Dikener

Kırklarelispor Pendikspor

Kırklareli Atatürk Stadı’nın tam manası ile tamamlanmadığından dolayı Kırklarelispor 2015/16 futbol sezonu maçlarının ilk devresini yine 8 Kasım Stadı’nda oynayacak.

 

 Kırklarelispor ligin ilk maçını deplasmanda Bandırmaspor ile oynadı. Her sene şampiyonluğa oynayan iyi bir takım olan Bandırmaspor karşısında ilk devreyi 1-0 mağlup bitirdi. İkinci devre daha iyi oynayan Kırklarelispor maçın son bölümlerinde üst üste kazandığı penaltılarla güçlü rakibini 2-1 mağlup etti. Bu maçta son dakikalarda verilen penaltı kararlarında maçın orta hakemini cidden tebrik etmek lazım. Zira ev sahibi takımına kolay penaltı kararına varan deplasmandaki takımın %100’lük penaltı kararına varamayan hakemleri de biliyoruz. Bu alınan 3 puan ve büyük moralle 8 Kasım Stadı’nda Kırklarelispor benim eski takımım Nazillispor’u konuk etti. İlk golü bulan devreyi böyle tamamlayan Kırklarelispor ikinci devre oyunu rölantiye alınca skoru korumaya kalkınca rakip Nazillispor daha iyi oynayınca bir de istediği golü bulunca maç 1-1 berabere tamamlandı. Kırklarelispor Ankara’da Hacettepe karşısında umduğunu bulamadı ve de maçı 2-1 kaybetti. İç sahada ligin vasat takımı karşısında 1-0 galip vaziyetle götürdüğü maçın son uzatmalarda gol yemesi taraftarlarını çok üzdü. Kahramanmaraşspor maçı alınsa takım çok daha rahatlayacaktı. Kırklarelispor İstanbul’da Üsküdarspor ile 0-0 berabere kaldı. Kırklarelispor bu ligin iyi takımlardan birisi. İyi bir kaleci ve de iyi bir defansa sahip. Yarın 8 Kasım Stadı’nda ligin alt sıralarında yer alan Pendikspor ile karşılaşıyor. 5 maçta iki beraberliğinden iki puanı bulunan Pendikspor karşısında 6 puanlı Kırklarelispor’un rakibini mağlup ederek 9 puana ulaşarak üst sıralara çıkması bekleniyor. Kırklarelispor’u bu günlere getiren başarılı bir teknik direktör olarak kabul edilen Bilgin Erdem ve de kulüp başkanları sevgili kardeşim Volkan Can’ı da candan kutluyor, Pendikspor karşısında Kırklarelispor’a başarılar diliyorum.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek