Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu yazı 02 Ekim 2015, Cuma 09:14:55 tarihinde eklendi. 642 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KİM YERLİ, KİM YABANCI? -

KİM YERLİ, KİM YABANCI?

   Bayram öncesi cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan “Seçimlerde beşyüz elli yerli Milletvekilinin Meclise gelmesini istiyorum “ dedi. Buna mukabil yayın sebebi sadece Tayyip Erdoğan’a sataşmak olan sözcü gazetesinde “Yerli diyene bak”  manşetiyle Ak partiden aday olmuş türk kökenli olmayanların resimleriyle beraber adlarını yayınladı. Bayramın üçüncü günüyse , sözcüyle aynı parelelde yayın yapan bir sürü medya sahibi olan Aydın Doğan Cumhurbaşkanına hitaben kendi gazetelerinde bir açık mektup yayınladı.  Mektubu okudum. Ana tema “bende yerliyim “.

“Sen Kasımpaşalıysan, bende doğma büyüme Kelkitliyim..”

Birincisi bu kavga çok su götürür. İkincisi sahi kim yerli kim yabancı?  Mesela Aydın Doğan’ın Kelkitli olması yerli olması için yeterli mi ? Eğer Aydın Doğan gerçekten yerliyse Türk Hava Yollarımızın bir uçağı Hollanda’da kaza yapıpta birkaç kişi öldüğünde Aydın Doğan’ın gazete ve televizyonları neden bir ay boyunca Milli Hava Yollarımız aleyhinde kara probaganda yaptı ? Türk  Hava Yolları yerli değil mi ? Yoksa Kelkitli olmadığından mı böyle yaptı ? Öbür taraftan Alman ve siyanist ortaklıklı “Lütvansa” hava yollarına ait bir uçak Fransa Almanya arasında dağa çarptı kurtulan olmadı. Aydın Doğan’ın medyası lütvansa hava yolları aleyhine de tek satır yazamadı , neden ? Yoksa Lütvansa Kelkitli mi ? Yani yerli mi ? Hollanda da düşen uçağımız için Boink firması teknik hatayı kabul ettiği halde , düşen Lütvansa uçağını bir deliye teslim etmişler. Adamında deliliği tutmuş uçağı dağa çarpmış.

Sayın Aydın Doğan bu deli senin neyin oluyor ? Yoksa oda Kelkitli mi ? İşte yerlilik veya yabancılık böyle zamanda belli olur .Sen Kelkitl’i değil nereli olursan ol yabancısın. Medyanda Türk medyası değil böğrümüze bir hançer gibi saplanmış baş belasısın vesselam.

            Bir insanın annesi Ermeni ,dedesi eşkiya olabilir. Evladın bunda suçu yoktur. Nihayet kimse annesini  , babasını , dedesini kendisi seçmez. Eğer anası Ermeni dedesi eşkıya olan birisi ,eğer  Boğaz köprüsüne karşı çıkarsa hava alanına , santrallere , barajlara karşı çıkarsa o zaman “Bir dakika sahi senin anan Ermeniydi , dedende eşkıyaydı ,değilmi “derler. Çevrenin en maharetli yan kesici kızıyla an azılı eşkıyasını evlendirmişler. Doğan çocuklarının bir eli kapalıymış. Zorla açıp baktıklarında avucunda bir yüzük varmış. Meğer doğarken ebenin yüzüğünü çalmış. Eğer bir adam Avrupalara giderde oralarda “Sakın ha Türkiye’ye yatırım yapmayın , para göndermeyin  , Türkiye batacak” derse adama sorarlar , “Sahi senin deden Dersim dağlarında Atatürk’ün askerleriyle çarpışan bir eşkıya idi.”Ananın da adı Yamuş değil mi ? diye. Biz adamı Arap mı, Türk mü, Kürt mü,  Arnavut, Boşnak mı falan olduğuna değil . Bu ülkeyi seviyor mu ? Ülkemizin kalkınmasını istiyor mu ? Köprülerden ,tünellerden barajlardan , hızlı trenlerden memnun mu ? Yoksa ülkemizin kalkınmasından milli silah , uçak , füzelerimizden rahatsız mı? İnsanın milli veya yabancı olması buradan belli olur. Köprülere , hava yollarına , santrallere karşı çıkanlar nereli olurlarsa olsunlar bu millete ve ülkeye yabancıdırlar vesselam.

Saygılarımla   

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek