HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 29 Ağustos 2015, Cumartesi 09:28:28 tarihinde eklendi. 806 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KONUMUZ SPOR - Metin Dikener

KONUMUZ SPOR

Enver Cengiz Cadde esnafları ve de çok sevdiğim kardeşlerim. Toplanmışlar çaylarını içiyor futboldan bahsediyorlar.

 

 Ben de bir taraf olarak konuşmaları dinliyorum. Sadettin Ermut “ Bu sene en iyi transferleri Beşiktaş yaptı. Ligin en iyi takımı Beşiktaş” diyor.

 Ümit Can’dan anında yanıt geliyor. “Ligin en iyi takımı dediğin Beşiktaş’ı Trabzonspor karşısında gördük. Şu Beşiktaş sana göre süper ligin en iyi takımı ise o zaman Galatasaray Avrupa’nın en popüler takımları arasında.”

 Ayhan Dinç “Yaa… sen Beşiktaş’ı boş versene kendi takımın Galatasaray’dan bahsetsene. Sivasspor karşısında ofsayttan bir gol attınız beraberliği zor kurtardınız. Arena’da Osmanlıspor’dan hokkalı bir Osmanlı tokadı yediniz.”

 Haluk Akyüz “Ayhan doğruyu söylüyor Fenerbahçe’yi beğenmeyenlere kendi takımınıza bakın sonra futbol adına doğruları konuşun” diyor.

 Haluk Akyüz’e Galatasaraylı Enver Bahar’dan hemen yanıt geldi. “Abi Fenerbahçe’yi de gördük seyrettik. Rizespor karşısında kaleci Volkan farkı önledi. Nerede o büyük transferler sahada tam manası ile döküldü. Büyük paralar harcadınız ama yinede iyi takım olamadınız.”

 Albay Recep bu söze çok bozuldu. “Kafamı bozmayın ihtilal yapar Fenerbahçe’yi şampiyon ilan ederim.”

 Sadettin Ermut “Durun ya… daha sezon başındayız. Takım rayına oturmamış olabilir kötü futbol oynayabilir istenmeyen mağlubiyetler yaşanabilir”

. Ayhan Dinç; “Sadettin abim iyi futbol yorumcusudur. Galatasaray gibi bir takım iki haftada beş puan kaybedebilir”.

 Ümit Can; “Sen boş versene. Süper lig de her takım rütbesine göre konuşacak. Biz kardeşim Galatasaraylıyız.  U.E.F.A şampiyonu olmuş 4 yıldızı almış tek takımız. ”

 Ayhan Dinç “Geçmişe mazi derler sen geleceğe bak.”

Ümit Can “Yaa siz geçen seneyi ne çabuk unuttunuz. Beşiktaş mı Fenerbahçe mi diye papatya falına bakıyordunuz. Galatasaray’ı hesaba katmadınız.” Albay Recep “Kafamı bozmayın bakın ihtilal yaparım. Fazla konuşmayın.”

 

Bir sessizlik. Hemen konuya ben girdim. Bakın hepiniz tuttuğunuz takımı seviyorsunuz. Sportmence konuşuyorsunuz. Neticeler ne olursa olsun sporun güzelliğini yaşıyorsunuz. Enver Cengiz caddesindeki esnaf kardeşlerime spor adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek