33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu yazı 27 Ağustos 2015, Perşembe 09:29:12 tarihinde eklendi. 451 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

30 Ağustos ruhu geri mi geliyor? - Ertan Bayer

30 Ağustos ruhu geri mi geliyor?

Ülkemizde Ramazan Bayramı’ndan sonra yaşanan olayların sebebini sosyal medyadan paylaşılan “Şehitlerin gelmesini istemiyorsanız AK Parti’ye oy verin” pankartı özetledi.

Bizim Edirneli Sağlık Bakanı bile “Başkan yapsaydık şehitler gelmezdi” dedi.  Eeee mecliste iki partinin verdiği “Terör olayları için araştırma önergesi kurulsun”  isteği de reddedilince geriye bir ihtimal kalıyor.  Ben de aynı sizin gibi düşünüyorum.

Şimdi yaşanan bu olaylardan sonra MHP’den yüzde iki oy alıp tek başına iktidara gelme planları yapanlar;  “1 Kasım’da yeniden seçim” dedi. 

Hatırlayalım bundan tam yüz yıl önce de birilerinin planları vardı.  Ama O zaman Yarbay olan ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, yedi düveli Çanakkale’nin derin sularına gömdü. Çanakkale Savaşları’ndan 100 yıl sonra da 24 Ağustos 2015 tarihinde  bir Yarbay çıktı ve “Dün çözüm isteyenler şimdi neden savaş istiyor ?” diye sorarak esas sorulması gereken soruyu sordu.

Yarbay’ın bu sorusundan sonra herkes yeniden düşünmeye başladı. 30 Ağustos’u kutlamaya hazırlandığımız bugünlerde  birileri de “Acaba 30 Ağustos ruhu geri mi geliyor? korkusu ile sosyal medyada Yarbay için karalama kampanyası başlatırken “Ordudan atılmalı” diyen bile oldu.

Türkiye, Saltanat’ın kaldırıldığı 1 Kasım 1922 tarihinin üzerinden 93 yıl geçtikten sonra yeniden seçime gidecek. Kimileri diyor ki AKP tek başına iktidara gelecek. Ben diyorum ki AKP dışındaki partiler sandıklara 7 Haziran’daki gibi sahip çıkarlarsa değil tek başına iktidara gelmek 250 vekili bile bulamayacak.

 

30 Ağustos ruhunun tüm ülkemizde kendisini hissettirmesi dileğiyle kalın sağlıcakla….

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek