Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 26 Ağustos 2015, Çarşamba 09:26:53 tarihinde eklendi. 1924 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaan Vural anısına - Metin Dikener

Kaan Vural anısına

Enver Cengiz Çarşısı ve de caddesi bu gün Lüleburgaz’a sembol olmuş bir isim değil mi? Rahmetli Enver Amca çok mütevazı sevimli bir yapıda idi. Oğlu Adnan Cengiz ise benimde bulunduğum tek liste ile girilen seçimlerde Lüleburgazspor Kulübü başkanlığına getirildi. Görev bölümünde rahmetli Kazım Kayhan Ağabeyimiz ikinci başkanlık görevini üstlendi. Sayın Kayhan yönetim kurulu toplantısında her yönetici bir futbolcu transfer edecek diye bir öneride bulundu. Bu konuda biz yokuz diyen itiraz eden rahmetli Dündar Kale ile yine rahmetli Lütfü Baturay başkanımız rahmetli Adan Cengiz’in isteği ile bu transfer olayından muaf tutuldu. Genel toplantıya Kaan ve benim önerim ile rahmetli Mehmet Uzelli getirildi.

Bugün rahmetle andığım ve bu yazıyı anısına yazdığım sevgili arkadaşım Kaan Vural bu olaya şöyle bir açıklık getirdi. Lüleburgazspor’da Metin ile futbol oyladığımız yıllarda Mehmet ağabeyimiz genel kaptanımız idi. Yönetici olarak onun yanında genel kaptan yardımcılığı yapmak bizim için büyük bir onurdur. Kaan Vural’ın bu anlamlı güzel sözlerinden sonra Mehmet Uzelli ağabeyimizin duygusal anlar yaşaması gözlerinden yaş damlaları akması yıllar geçse de unutulmayacak güzel bir anıdır. Biz o sene transferleri hem cebimizden yaptık. Lüleburgazspor’u da ligin en iyi takımı olarak ligde bıraktık. Bugün sevgi ve rahmetle andığım Kaan Vural ile ilk evvela Lüleburgaz Adalet Spor Kulübünde daha sonra da Lüleburgazspor’da beraber futbol oynadık. Kaan Vural defansımızın en sağlam en güvenilir futbolcusuydu. Daha sonra öğretmen olarak gittiği Mardinspor formasını giydi. Oynadığı başarılı futbolu ile Beşiktaş takımının kadrosuna dahil edildi. Beşiktaş’ta birçok maçlarda oynayan fakat ne var ki talihsiz sakatlıklar yaşayan Kaan Vural futbolu bırakmak mecburiyetinde kaldı.

 

Lüleburgaz’da muhasebecilik yapan bir ara siyasetle uğraşan sevgili arkadaşımı kaybetmenin hüznünü yaşıyorum. Lüleburgazspor’a yıllarını veren hizmette kusur etmeyenleri bu dünyadan göç edip gidenleri rahmetle anıyor, hayata devam edenlere nice nice sağlıklı yıllar diliyorum.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek