Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 25 Ağustos 2015, Salı 09:21:34 tarihinde eklendi. 552 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ALMANYA RAHAT BIRAKMAYACAK, HAVAALANINDAN VAZ MIGEÇSEK? -

ALMANYA RAHAT BIRAKMAYACAK, HAVAALANINDAN VAZ MIGEÇSEK?

Adam muhatabına söyleniyor “Ne o babanı mı öldürdük? Üçüncü havaalanını görmüş Almana döndün.”

Sahi bu Almanya bizim Avrupa’daki en iyi dostumuz! Ya da biz öyle sanıyorduk. Fakat ne hikmetse biz ne zaman ekonomik bir hamle yapsak, ilk çelmeyi onlar atıyor. Hele de şu İstanbul’a yapılmaya başlanan üçüncü havaalanı. Bu teşebbüsümüz Almanları çok üzdü. Bir de Almanların medarı iftiharı hava yolları vardır. Avrupa’nın en büyüğü “Lutvansa”. Türk Hava Yolları süratle ona yetişiyor. Her yıl ortalama milli hava yolu şirketimiz yüzde yirmi büyüyor. Bizimkisinin her büyümesi Lutvansa’nın küçülmesine sebep oluyor. Bir taraftan Türkiye’nin dünyanın en büyük havaalanına sahip olması Almanya’yı çıldırtıyor.

Çıldırmaları için sadece havaalanı ve hava yolları sebep değil ki, daha neler oluyor neler. Türkiye kalkınıyor, büyüyor, güçleniyor. Ama bazıları öyle demiyor. “Türkiye batıyor” diyorlar. Boş verin o zevzekleri onlar felaket tellallarıdır. Aynı adamlar “Yunanistan’ın borçlarını ödeyiverelim” demediler mi? Batan bir ülke başkalarının borcunu ödeyebilir mi? Her neyse. Türkiye’nin her sahada özelliklede teknolojik alanda bu kadar ilerlemesi sadece Almanları değil bütün Avrupalıları ve de emperyalist haydutları korkutmaktadır.

 

Peki, emperyalist haydutlar ne yapıyorlar? Tabi ki boş durmuyorlar. En çok kullandıkları enstrümanları PKK’dır. Onu devreye sokuyorlar, silah veriyorlar, akıl veriyorlar. Avrupa’da teşkilatlanmasını sağlıyorlar. Başka? Bir de ana muhalefeti evirip çevirip kullanıyorlar. Kemal Kılıçdroğlu gibi bir adam bulmuşlar, kullanmaya en müsait kişilik. Anası Dersim Ermenisi “YAMUŞ” hanım. Kendisi söylüyor “dedem eşkıya idi” diye. Dedesi Dersim isyanına katılmış bir sülale. Kominist faaliyetlerde geçmiş bir talebelik. Emperyalizmin ajanlarının hiç gözünden kaçar mı? Elbet böylelerini bulup değerlendirirler. Kılıçdaroğlu bazen Almanya’ya gidiyor orada “Alman Dış İstihbarat” mensuplarıyla görüşüyor. Daha başka? PKK’nın Avrupa temsilcileriyle buluşuyor. Katıldığı toplantılarda Türkiye’nin lehinde tek kelime etmiyor. İspanya’daki bir toplantıda “Türkiye batacak. Türkiye’ye para göndermeyin” diyor. Soruyorum size. Bu ülkeyi ve bu milleti seven birisi bunları yapar mı? İşte Batı emperyalistleri içimizdeki medyalarıyla, siyasetçileriyle, edebiyatçılarıyla, paralelcileriyle. Daha sayamadığım bütün mikroplarıyla, haşereleriyle ülkemize saldırıyorlar. Saldırırlarsa saldırsınlar. Bize vız gelir. TRT’den dileğimiz yeniden “Ertuğrul diriliş” gibi filmleri bize izlettirsin. Kendimizi bulalım. Türk-İslam kimliğimizle yeniden şu “haçlı Siyonist” ittifakına hadlerini bildirelim. Düşman ne kadar alçaksa bizde o kadar yükseğiz. Saygılarımla 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek