Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu yazı 18 Ağustos 2015, Salı 09:35:03 tarihinde eklendi. 833 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor - Metin Dikener

Lüleburgazspor

 

Sayın Metin Açıkgöz BAL Ligi’nden Kırklareli Süper Amatör Kümesine düşen Lüleburgazspor’da kulüp başkanlığına getirildi.

 Aslında bu çok zor bir görevdi. Öyle ya… itibarını bitirmiş amatör kümeye düşmüş SGK ve Maliye’ye borcu birikmiş sabit geliri olmayan ama bir nevi profesyonel bir kulüp havasında yürütülen bir kulüpte ben varım demek bu yükün altına girmek.

 İşte Sayın Metin Açıkgöz tüm bu zorlukları yenmesini bildi. Nihat Güder’i takımın başına teknik direktör olarak getirdi. Alt yapıdan genç yetenekli bir kadro kurularak Kırklareli bölgesi Süper Amatör Kümesi şampiyonu olarak  tekrar bölgesel BAL Ligi’ne yükseldi.

 SGK’ya  olan borçlarda yapılanmaya gidildi. Maliyeye olan kulüp borçlarını ise o yıllarda görev alan idareciler kendi payına düşen borçları kuruşuna kadar ödedi. Sevgili Kaymakamımız Sayın Cemalettin Yılmaz’da giderayak büyük bir jest yaparak otopark gelirlerini tekrar kulübümüz Lüleburgazspor’un emrine verdi.

Belediye Başkanımız Sayın Emin Halebak çok değerli meclis üyelerinin de kararı ile kullanmadıkları servis dışı bıraktıkları bir otobüsü Lüleburgazspor kulübünün emine verdi.

Her iki olayda tarafımızdan tebriğe şayan görüldü.

Lüleburgazspor’da başkan Sayın Metin Açıkgöz çok doğru ve yerinde bir kararla  kongreye gitti.

Takımın güçlü bir yönetimle BAL Ligi’nde zorluğu ve yokluğu yener düşüncesi de böylece net bir şekilde gerçekleşecekti.  Lüleburgazspor’da kongre yapıldı. Fakat tüm başarılara imza atan Sayın Metin Açıkgöz başkanlığı bıraktı tek liste ile girilen seçimlerde beklenen arzu edilen isimlerden fevkalade bir yönetim kurulu oluştu.

Vazife taksiminde kulüp başkanlığına Sayın Şenol Turan getirildi. Sayın Kenan Var’ın genel kaptan olması, Sayın İbrahim Bölükbaşı’nın veznedar olarak kalması tüm yöneticilerin severek isteyerek vazifeler üstlenmesi tabi ki çok sevindirici. Ben yönetime girenleri, seçilenleri candan kutluyor başarılar diliyorum.

 

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek