Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 18 Ağustos 2015, Salı 09:34:45 tarihinde eklendi. 348 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP İLE HÜKÜMET OLUNMAZ VE DE OLMAMALI -

CHP İLE HÜKÜMET OLUNMAZ VE DE OLMAMALI

Bu yazıyı yazarken henüz Kılıçdaroğlu ile Davutoğlu görüşmeleri devam ediyordu. Ak Parti -CHP koalisyonunda kurulup kurulamayacağı henüz netleşmemişti. Eğer kurulursa bu ülkemizin çok zararına olur. Kurulamazsa diğer yollar denenir. Ya MHP ile kurulur ya da tekrar seçime gidilir.

 Ben yarım asırdır bir şekilde siyasi kavgaların içerisindeyim. CHP’yi ve solcuları çok iyi tanırım. Bunlara hangi bakanlığı vereceksin? Hangi genel müdürlüğü emanet edebilirsin? Buna göre bu devletin hiçbir kurumunu hiçbir sandalyesini bunlara bırakamazsınız. Neden mi? Anlatayım.

Eğer CHP hükümette yer alırda kendisine birkaç bakanlık verilirse neler olur biliyor musunuz? Hani şu polisimiz askerimizle çatışanlar var ya onlar o bakanlıklarda müdür ve genel müdür olacaklardır. Siz buna razı olabilir misiniz? Şaka söylemiyorum. Geçmişte bunları yaşadık, gördük. Yetmişli yıllarda sokaklarda ne kadar “Tek yol devrim TKP” yazan kominist anarşist varsa hepsini devlet dairelerine ve iş yerlerine doldurdular. Sonunda neler oldu biliyor musunuz? Devlet ait devlet dairelerinde ve fabrikalarda işler durdu. Devletin ürettiği mamuller piyasada bulunmaz oldu. İnsanların ömürleri sigara, benzin, yağ, tuz kuyruklarında geçiyordu. Ondan sonrada utanmadan çıkıp “Sigara, benzin, yağ vardı ama zenginler sakladı” dediler. Halbuki o yıllarda sigarayı sadece devlet üretiyor, devlet dağıtıyor ve devlet satıyordu. Yani adı üstünde “Tekel” üretip satıyordu. Tekelin her kasabada deposu ve dağıtım yeri vardı. Bu durumda zenginler nasıl saklasın. Ha eğer siz zenginlerle iş birliği yaparsanız o zaman başka. Çünkü devlet sizdiniz. Tekel de sizin kontrolünüzdeydi. Sonra hükümetler değişti o anarşistler fabrikalardan uzaklaştırıldı, üretim yüzde üç yüz arttı. Sigara da yağ da benzin de bollaştı. Kuyruklar birden ortadan kalkıverdi. Şimdi de aynısının olacağından eminim. Sakın ha bu “CHP’lilerin beceriksizliğinden” sanmayın tam tersine bilgilerinden ve sabotajlarından ileri geliyor. Yani “köprüye, yola, santrale, hava alanına hayır” derken ne yapmak istiyorlarsa onu yapıyorlar. Türkgeldi Çiftliği yanı başımızdadır. Sütleri rögarlara dökerlerken inekleri sağmayıp memelerini köreltenlerden, yumurtaları çiğneyenlerden” bu ülkeye hayır gelir mi? Bunlara ülke teslim edilebilir mi? Kılıçdaroğlu eminim bir adım daha ileridir. Bir Avrupa toplantısında “Türkiye’ye para göndermeyin, yatırım yapmayın. Türkiye batacak” demişti. Bu adamdan hayır gelir mi? Baksanıza PKK’nın partisi barışa karşı yürüyüş ve miting düzenliyor, her zaman birkaç CHP milletvekili oradadır. Bunlar barış düşmanıdır. Yani CHP eğer iktidarın bir ucundan tutarsa onun ucundan da PKK’lılar tutacaktır. Kadrolardan onlara da ayırmak mecburiyetinde kalınacaktır. PKK’nın siyasetçisi Demirtaş’ın sağ elinden CHP sol elinden ise PKK tutuyor. Bunlarla çuvala girilir mi hükümet olunur mu?

 

Eğer millet oy verirse o zaman yapacak bir şey yoktur. Gelsinler ülkeyi idare etsinler ve batırsınlar. Ne diyelim. Saygılarımla        

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek