33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu yazı 30 Temmuz 2015, Perşembe 09:23:17 tarihinde eklendi. 1081 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türkiye karışık Lüleburgaz’da sakin değil - Ertan Bayer

Türkiye karışık Lüleburgaz’da sakin değil

7 Haziran 2015 tarihinde yapılan seçimlerin ardından ülkemizde yaratılmak istenen suni huzurluk Ramazan Bayramı’nın ardından vizyona girdi.

Bu olayları izledikçe insanın aklına birileri “Biz iktidar olmazsak Türkiye işte böyle olur” diyor senaryosu geliyor.  Kasım ayında yeniden seçim yapılmasının planlanması da bu senaryoyu daha da güçlendiriyor.

Ancak halkımız ülkemizde kendi iktidarını sürdürebilmek için ülke huzurunu ortadan kaldıranları  görebilecek mi, onlara gereken cevabı verecek mi bu sandıkta hep birlikte göreceğiz.

Türkiye’de bu terör olayları olurken Lüleburgaz’da da hoşgörü ve sakinlik iyice azaldı.  Kavgalar, bıçaklamalar, silah çekmeler eksik olmazken bir de telefon dolandırıcıları atraksiyonu iyice arttırdı.

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum  Destekli Polis  (TDP) Büro Amirliği, telefon dolandırıcılarına karşı önlemlerini alıp çalışmalarına başladı.

Ancak, televizyon izlemeyen, gazete okumayan, yerel gazeteleri takip etmeyen kişilere karşı da pek yapacak bir şey yok.

Lüleburgaz’da vatandaşları rahatsız eden bir diğer konuda araç trafiğine kapalı caddede gidiş gelişi bırakın artık hız denemesi yapan motosikletler. Adı üzerinde araç trafiğine kapalı yaya trafiğine açık. Ancak motosiklet sürücüleri kendilerine yasak olmasına rağmen caddede ilerlerken nerede ise yayaları dövecekler.

Lüleburgaz’ın kanser olmuş  bir diğer sorunu da çöp sorunu,  Lüleburgaz’ın çevresinde bulunan beldeler,  köyler ve şehirler, yabancı ülkeler çöp konteynırı kullanarak temiz olmayı becerebiliyorlar Lüleburgaz beceremiyor mu, yoksa Lüleburgaz’ın bir şeyi mi eksik?  Lüleburgaz’a dışarıdan gelen vatandaşlar şehriniz çöp kokuyor diyor, yetkililerimizin bunu göz ardı etmemesi gerekir.

 

Hoş görünün egemen olduğu bir ülkede,  trafik ve çöp sorunun olmadığı bir şehirde yaşamak dileğiyle kalın sağlıcakla….

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek