Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu yazı 30 Haziran 2015, Salı 09:28:22 tarihinde eklendi. 501 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KILIÇDAROĞLU'NDAKİ BU PANİK NEDEN? -

          KILIÇDAROĞLU'NDAKİ BU PANİK NEDEN?

Bu yazı yayınlanıncaya kadar neler olur bilmiyorum. Seçim sonuçları belli olduğunda Kılıçdaroğlu’nun ilk tepkisi yüzde altmış blok hükümeti kurmalıdır sözleri oldu.

Yüzde altmışlık bloktan kastı AK PARTİ’nin  dışındakilerin tamamını kendi hanesinde sayıyor. M.H.P.liler’ den özelliklede Bahçeli’den H.D.P. ile  ilgili ne içerden ne dışarıdan asla kabul etmeyiz tavrı çıkınca Kılıçtaroğlu’ndan çok ilginç bir teklif geldi.

Bahçeliye ''SEN BAŞBAKAN OL'' yahu bu ne fedakarlık böyle Bahçeli dönüp deseydi ki ''Ben hükümeti kurayım M.H.P.'ye siz dışarıdan destek olun. Eminim Kılıçdaroğlu buna da ''EVET'' derdi. Kılıçdaroğlu bu kadar fedakar bu kadar ali cenaplı bir adamdır. M.H.P.'yi de bu kadar çok seviyor. Öyle mi acaba? Yok yok kazın ayağı da Kılıçtaroğlu’nun kafası da hiç de öyle değildir. Peki bu M.H.P. sevgisi, Bahçeli aşkı,  bu fedakarlık nereden geliyor? Bu tavrın aslı nedir?

Bence esas hedef  Ak Parti iktidarına son verebilmek kavgasıdır. Ak Parti’yi yok edebilmek için yada iktidardan düşürmek için canlı bomba bile olabilir.

Tabi ki bu tespitlerimin bir sebebi bir alt yapısı vardır. Birkere Kılıçdaroğlu’nu C.H.P.’nin başına getirenler yani Deniz BAYKAL'ı kasetlerle alaşağı edenlerin asıl hedefi Ak Parti iktidarıydı. Dahası Ak Parti iktidarından ziyade bizatihi Türkiye idi. Türkiye'yi durdurmak birilerinin kontrolünden çıkan emir dinlemeyen bağımsızlık yoluna giren Türkiye'nin boynuna yeniden kement takabilme mücadelesidir.Kılıçdaroğlu’na bu hususta görev verilmişti. Adam görevini yapmaya çalışıyor. Yoksa talebelik yılları ülkücülerle kavgayla geçmiş bir solcu M.H.P.' yi ve Bahçeliyi hiç sever mi? Adam ne yapsın?Aklınca yılana sarılıyor. Hani şu Washington Times'dan Newyork Post’una BBC’sinden bilmem neresine kadar ve içimizde ki iş birlikçisine kadar seçim sonunda bayram yapanlar var ya.

Hani şu Selahattini Eyyübi durduruldu diyen İsrailliler şimdi artık daha güçlüyüz diyenler.

Ak Parti kaybedince kendilerini kazanmış sayanlar var ya işte Kılıçdaroğlu onlar adına konuşuyor.

Hatta Bahçeliye o teklif Kılıçdaroğlu’ndan değil bizzat o emperyalist ve siyonist çevrelerdendir.

Ben şundan eminim ki Kılıçdaroğlu’nun kendisine ait bir fikri yoktur. O’na arka taraflardan tembih ediyorlar O’da gereğini yapıyor.

Zaten o çevreler böylesi liderleri seçerlerken önce incelerler, yoklarlar, koklarlar işlerine yarayacağına kanaat getirdiklerinde ellerindeki sınırsız imkanlarını seferber ederler ve iş başına getirirler.

Bir de seçecekleri adamın çok cahil olmasını isterler ki emir dinlesin kendisine ait bir fikri olmasın. Genel Başkan seçildiğinde ilk Çanakkale ziyaretindeki şu cümlesi onun ne kadar cahil olduğunu gösterir.''İstiklal harbimizin en önemli safhalarının geçtiği bu topraklar...''

 Çanakkale Savaşları’nı İstiklal Harbi sanıyor. Tarih bilmeyen de tarih şuuru olur mu?  Hele Çanakkale Savaşları’nı bilmeyen siyaseti de bilmez.

Kılıçdaroğlu’na M.H.P. için o teklifi yaptıranların esas derdi Türkiye'dir. İkinci boğaz,  ikinci havaalanı,  üçüncü köprü, nükleer santraller, kendi uçağımız, kendi tankımız,  Türkiye'nin baştanbaşa hızlı tren ağı,  bunları nasıl durdurabiliriz? dertleri budur.

 

İnşallah c.c durduramazlar. Zaten Bahçeli de 'Sizin kisi siyasi ahlaksızlıktır''dedi. SAYGILARIMLA.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek