Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu yazı 25 Haziran 2015, Perşembe 09:26:56 tarihinde eklendi. 545 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Seçimi bırak geçime bak - Ertan Bayer

Seçimi bırak geçime bak

Ülkemiz 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri’nin havasına girmişti.

Vatandaşlarımızın ekonomik durumları bozuk olsa da seçimlerin heyecanı ve umudu vatandaşlarımızın gerçek sorunları ile yüzleşmesine engel olmuştu.

7 Haziran’ın ardından tüm mücadele sona erdi. Milletvekili olanlar mazbatalarını aldı, kazananlar sevindi, kaybedenler üzüldü.

Vatandaşlarımızda “Seçimi bıraktı, geçime bakmaya” başladı.  Dikkat ederseniz sokağa çıktığınızda herkesin yüzü asık, kafalar dalgın.  Çünkü vatandaşlarımız ekonomik sıkıntının içinde. Hem de öyle böyle değil boğazına kadar batmış durumda.

Geçtiğimiz günlerde ülkelerin mutsuzluk sıralaması açıklandı. Türkiye, Avrupa’nın en mutsuz ülkesi, Dünya’da mutlulukta ise 132’inci durumda. Sadece Ortadoğu ülkelerinden daha mutlu. Onlar da bize gelmeye başladı. Yakında onların altına düşeriz.

Şimdi yeni seçilen milletvekillerimizden ayrım yapmadan ülkemizde insanları en azından 13 yıl önceki mutluluklarına geri getirmelerini istiyoruz.  AKP tek başına iktidar olsaydı bu imkansızdı ama şimdi yüzde on da olsa umudumuz var.

Halkımızı mutsuz yapanların iktidardan gitmesi umudu ile kalın sağlacakla….

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek