Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 12 Haziran 2015, Cuma 09:42:46 tarihinde eklendi. 500 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Önce ben, sonra partim, en sonunda ülkem diyenler -

Önce ben, sonra partim, en sonunda ülkem diyenler

İki kadın kavga etmektedir. Mevzu da bir çocuktur. Her ikisi de çocuğun kendisinin olduğunu iddia ediyordur. Kimse çare bulamaz, kadınlar ısrarcıdırlar “illa da çocuk benim” derler. Sonunda mesele zamanın Peygamberi Zekeriya aleyhi selama gelir dayanır. Hz. Zekeriya kadınlara bir kere daha sorar “bu çocuk hanginizindir?” Her iki kadından da aynı anda ses yükselir “benim de benim”. O zaman peygamber şöyle seslenir. “O zaman tek çare kaldı. Çocuğu ikiye böleceğiz. Verin şu kılıcı bana” ve kılıcı eline aldığında kadınlardan birisinden bir çığlık yükselir. “Hayır, hayır. Çocuk benim değildir. Verin ona” iki gözü iki çeşme bu sözleri söyleyen kadının gerçek anne olduğu böylece anlaşılır. Çünkü ana yüreği hiçbir yüreğe benzemez.

Şimdi bir seçim yaptık! Çok büyük bir kitle iktidardan intikam alma duygusuyla dopdoluydu. Tayyip Erdoğan’dan intikam aldılar. İyide arkadaş bu nasıl intikam? Kimin intikamı? İçerdeki ve dışardaki milletimizin ve ülkemizin düşmanları bayram yapıyor. Biz hangisinin intikamını aldık. Kendi çocuğumuzu parçaladık. Bu çocuk onların ve içimizdeki işbirlikçilerinin değil ki.

Temel’e birisi “Ula Temel, senin derini yüzüp davul yapacağım” demiş. Temel de almış eline bıçağı her tarafına saplamış “Hadi yap bakalım” demiş. Böyle yapan kime yapmış olur? Elbet kendisine. Buna da düşman güler. Temel’e siz gülmediniz mi? İsrailli Siyonistlerin, Amerikalı emperyalistlerin, Avrupalı Türkiye düşmanlarının ağızları bir karış. Zevkten dört köşeler.

Türkiye’deki işbirlikçileri Boğaz’da kutlama yapıp kadeh tokuşturuyorlar.

Ak Parti iktidardan düştü, şimdi ne olacak?

Memleket on metreden dikilmiş ve uçkuru kopmuş, muhacir şalvarı gibi darmadağınık oldu. Şimdi bunu nasıl toplayacağız?

Ya koalisyon olursa kimlerden olur? Hiçbirisi Ak Partiyi istemediğine göre, en uygun olan HDP, CHP ve MHP koalisyonudur. Sizce uygun mudur? Eh, zaten üçü de anti Tayyip konusunda anlaşıyorlar. Üstelikte eminim dışarıdan da çok iyi destek görürler. Ülke ne olur onu bilmem. Hem onu düşünen kim?

Ben bu seçim sürecinde “kim ne yapıyor, kim ne söylüyor” diye televizyonları takip ederken, mesela ülke televizyonunu açıyordum orada Davutoğlu konuşuyordu. ATV’yi açıyordum orada Tayyip Erdoğan, Halk TV’yi açıyordum orada Kılıçdaroğlu oluyordu. Samanyolu’nu, Bugün televizyonunu açıyordum orada da HDP Genel Başkanı Demirtaş oluyordu. Bugün ve Samanyolu televizyonları Pensilvanya’nındır. Vay bee, nereden nereye?

 

Bu acaba aslına dönüş müdür? Benim bildiğim Demirtaş ve partisi PKK’nın partisidir. Aynı zamanda “Ateist, Marksist”tir. Kırk bin vatandaşımızın katillerinin partisidir. Bu davranış bir hocaya yakıştı mı? Bu işler MOSSAD işidir vesselam. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek