HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 28 Mayıs 2015, Perşembe 09:26:26 tarihinde eklendi. 499 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Motosiklet sorunu acil çözülmeli - Ertan Bayer

 Motosiklet sorunu acil çözülmeli

Lüleburgaz’da geçtiğimiz hafta 5 tane motosiklet kazası oldu. Bir kazada ise öğrenci ağır yaralandı. Bu motosiklet kazalarının en büyük sorumluları bencil motosiklet sürücüleri ve onlara engel olmayan yetkililerdir.

Bu nedenle yetkililer motosiklet kazalarına sebep olan, plakası olmayan ve araç trafiğine kapalı caddede yayaların hayatını tehlikeye düşüren bu sürücülere asla izin vermemeleri gerekmektedir.

Belki vatandaşları pek düşünmüyorsunuz ama, bu motosikletlerden biri yarın öbür gün sizlerin eşine, oğluna, kızına, sevdiğiniz müdüre veya yardımcınıza çarparsa o zaman kesin bu sorunu çözersiniz herhalde.

X                         x                              x

Şimdi gelelim, ülke gündemi de olan seçimlere; Geçtiğimiz günlerde bir yerde sohbet etmek lazım. Bana bir tanesi; “Bu seçim de ne yapmak lazım?” dedi. Ben de “Hırsızlara oy vermemek lazım” dedim. Bu sefer bu soruyu soran kişi bana “Ne istiyorsun bu AK Parti’den ?” dedi. “İyi de ben parti ismi vermedim.” Dedim.  Bu sefer de bana “Ben AK Parti’yi kastettiğini anladım” dedi. Artık bundan sonrasını yorumlamak size kaldı.

Şimdi AK Parti ile diğer partiler arasında ki farkı söyleyelim.  AK Parti diyor ki; “Ey emekli ve asgari ücretli sizin hakkınız aylık bin 500 TL. Ama ben bunun bin TL’sini veriyorum. Kalanını bana oy verirseniz alırsınız. Benim partimize üye olursanız alırsınız” diyor.  Diğer partiler ise “Ey emekli ve asgari ücretli sizin hakkınız  aylık bin 500 TL.  Ben bunu size vereceğim. Çünkü bu sizin hakkınız.  Ben iktidara geldikten sonra hakkınızı size vereceğim. Bunun karşılığında sizin  partime üye olmanız veya  oy atmanız gerekmiyor.” Diyor.

Durum açık bir şekilde ortadayken, daha fazla düşünmenin gereği var mı? Kalın sağlıcakla….

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek