HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 22 Nisan 2015, Çarşamba 09:12:01 tarihinde eklendi. 1213 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LÜLEBURGAZSPOR BAL LİGİNDE… - Metin Dikener

LÜLEBURGAZSPOR BAL LİGİNDE…

Lüleburgazspor süper amatör kümede başarılı bir sezon geçirdi. Ligi de namağlup şampiyon olarak bitirdi, bölgesel bal ligine yükseldi. Bunu da bünyesinden yetişen genç, yetenekli futbolcular ile gerçekleştirdi. Başta Kulüp Başkanı Sayın Metin Açıkgöz ve Yönetim Kurulu üyelerini, kulübe emeği geçenleri,takıma destek veren tribünleri ve bu başarının bir nevi mimarı olan Teknik Direktörleri Sayın Nihat Güder’i candan kutluyorum. Lüleburgazspor formasını giyen o genç futbolcu kardeşlerim sezon boyu çok iyi çalıştılar, maçlarda büyük mücadele örneği gösterdiler. Netice de tüm rakiplerini yenerek namağlup şampiyon oldular. Herşey fevkalade çok güzel… Tek kelime ile Tebrikler…

Başkan ve Yönetim Kurulu tüm zorluğu ve yokluğu yenerek var ettiler, kulübü bugünlere getirdiler. Şimdi Bal Liginde ne yaparız diye düşünüyorlar. Zira bal liginde takımımızı çok daha zorlu geçecek maçlar bekliyor. Lüleburgazspor da Başkan ve Yönetim Kurulu için iki yol var.

1-     Biz bu takımla Bal liginde de başarılı oluruz derseniz aynen yola devam edersiniz.

2-     Hayır, takımımız bu genç kadrosuyla Bal liginde aynı başarıyı gösteremez en az 3-4 kaliteli futbolcu alarak bu takıma takviye yapmamız lazım derseniz, bunun da büyük bir maliyeti olacağını gayet iyi biliyorsunuz.

Sabit bir geliri olmayan, gideri çok olan profesyonel bir takım havasında yönetilen bir kulüp de Başkan ve Yönetici olmak gerçekten çok zor. Ben bunu Lüleburgazsporun profosyonel liglerde oynadığı yıllarda birçok başkanla yöneticilik yapmış birisiyim. Dolayısıyla işin zorluğunu da yokluğunu da en iyi bilenlerdenim. Önümüzdeki futbol sezonunda oynayacağınız Bölgesel Bal Liginde beklediğiniz, mutlaka olması lazım dediğiniz maddi desteği bulamazsanız aynı tas aynı hamam misali yola devam etmek mecburiyetinde kalırsınız. İşin aslına bakarsanız Süper Amatör kümede yakalanan bu başarının Bal Liginde de devam etmesi gerekir. Bal ligine girerken kulüp olarak Futbol Federasyonuna 25 Bin Lira gibi bir parayı teminat olarak yatırmak mecburiyetindesiniz. Tabi buna mukabil Futbol Federasyonu da sizin deplasmana gideceğiniz yol ve otel masraflarınızı aynen ödeyecek. Lüleburgaz Belediye Başkanı Sayın Emin Halebak’da Lüleburgazspor’a büyük jest yapmış. Deplasmana giderken özel otobüsünüz emrinizde demiş. Başkan ne güzel söylemiş, kulübümüz adına sevgili başkanınıza tek kelime ile ben de teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Lüleburgazspor Başkanı Sayın Metin Açıkgöz ve Yönetim Kurulunu oluşturan çok değerli kardeşlerime, tribünlerde takımı candan destekleyen genç taraftarlar grubuna Bal Liginde de sonsuz başarılar diliyorum. Bir de şunu çok iyi bilmenizi istiyorum. Yaptığınız basın toplantılarında spor yazarlarını eğer çağırırsanız bizlerde bunun en güzel yorumlarını yaparız. Bizim de birçok konularda tecrübelerimizden faydalanma cihetine gidersiniz. Taraftarlar  adına soracağımız sorulara da cevap verme imkanı bulursunuz.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek