HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 18 Nisan 2015, Cumartesi 09:23:14 tarihinde eklendi. 848 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KIRKLARELİSPOR ANKARAGÜCÜ - Metin Dikener

KIRKLARELİSPOR  ANKARAGÜCÜ

Kırklarelispor 2. Türkiye Profesyonel Ligi Kırmızı Grubunda bu sezon oynadığı 31 maçta; 7 galibiyet, 14 beraberlik ve de 10 mağlubiyet aldı. Kırklarelispor neticede topladığı 35 puan ile ligin 11.sırasında. Düşme potasında mı? Kesinlikle değil tabii. Fakat yine de çok dikkat etmeli. Zira 3 puan sistemi herşeyi biranda değiştirebiliyor. Kırklarelispor iç sahada en son oynadığı maçta Düzyurtspor ile berabere kalmıştı. Burada yenemezsen-yenilmeyeceksin kuralı geçerli oldu. Futbolda zaten doğrusu da bu. Kırklarelispor geçen hafta deplasmanda,  Pazarspor ile çok önemli bir maç oynadı. Berabere kalarak rakibi karşısında lig sıralamasındaki yerini korudu. Bu da büyük başarı.

Kırklarelispor yarın iç saha maçında 8 Kasım Stadında Ankaragücü ile oynuyor. Ankaragücü bu sene lig de istediği ve düşündüğü puanları ne alabildi ne de başarılı bir grafik çizebildi. Düşme derdi olmayan üst sıralarla alakası bulunmayan mütevazi bir takım.

Kırklarelispor yarın Ankaragücü takımını yensin, tüm sıkıntılarını alacağı 3 puan ile gidersin.

Bu lig de Altay takımı tamam, küme düştü. Düşme potasında olan Tepecikspor ile Kahramanmaraşspor takımları lig de kalabilmek adına tüm maçlara asılıyor. Hem de iyi puanlar alıyor. Bakın, Gölbaşısporun lig de düşme durumu var mıydı? Yoktu. Bu takım çok puanlar kaybetti. Onlarda düşme potasında Düzyurtspor ile iç sahada çok önemli bir maç oynuyor.

Diğer maçların neticelerimi ne olur? Tepecikspor, Hatay’dan puanla dönebilir. Kahramanmaraşspor DiyarbakırBelediyesporu rahat yenebilir.Yine de bunlar kesin bir yorum değil. Göztepe geçen hafta ligin lideri değil miydi? Kocaeli, Birlikspor ile oynadığı maçı berabere bitirdi, 2 puanı gitti. İnegölsporu yenen Bandırmaspor tekrar liderliğe yükseldi. Bu hafta bunun tersi de olabilir. Göztepe iç sahada Gümüşhanesporu yener. Bandırmaspor deplasmanda Sarıyer karşısında nasıl bir netice alır? Bandırmasporun beraberliği bu sefer Göztepeyi lider yapabilir. Dedik ya 3 puan sisteminde herşey olabilir. Takımlar puan sıralamasında yer değiştirebilir.

Ben Kırklarelispor’un ligi üst sıralarda bitireceğini düşünüyorum. Dolayısıyla Kırklarelispor Teknik Direktörü Sayın Erdem Bilgin’e ve futbolcu kardeşlerime başarılar diliyorum.

 

Not: Gelecek yazımda Lüleburgazspor’u mutlaka okuyun!

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek