Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 17 Nisan 2015, Cuma 09:21:38 tarihinde eklendi. 534 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TAMAM, BUNDAN SONRA 2 DEĞİL 3 VEKİLİN YÜZÜNE BAKACAĞIZ! -

TAMAM, BUNDAN SONRA   2 DEĞİL 3 VEKİLİN YÜZÜNE BAKACAĞIZ!

TAMAM, BUNDAN SONRA

 2 DEĞİL 3 VEKİLİN YÜZÜNE BAKACAĞIZ!

Aynı gazetede yazı yazdığımız Bulut, ismimizi de alenen zikrederek ‘’Şimdi İlyas ve Remzi ne yapacak? ‘’ diye soruyor. Cevap vereyim ‘’ Bugüne kadar CHP’den iki vekil var idi, size göre artık üç olacakmış ya demek ki bu güne kadar iki vekilin suratını izliyorduk, bundan sonra üç vekilimizin yüzünü seyredeceğiz.’’ Başka ne yapacağız ki? ‘’ Benim şu işim var, köyümüzün bu derdi var, kasabamızda şunlar olsun.’’ Desek hal mi edecekler? Yüzlerini seyretmekten başka ne işe yararlar ki? Yahu beni konuşturmayın. Defacto’nun vitrinindeki mankenlerde onların yaptığını yapıyorlar. Bu güne kadar seçtikleriniz vitrin mankenlerinden daha mı çok işe yaradılar? Ne yaptılar? Üç olsa ne olur? Beş olsa ne yaparlar?  Remzi hocam için konuşamam ama bana gelince AK Parti’nin vekilini şimdiye kadar bir kere gördüm. Beş kişi arasında görsem zor tanırım. C.H.P.‘nin kileri hiç tanımam. Neyi savunduğumuza gelince. Biz boğaz köprüsüne hayır diyene oy vermeyiz. Türkiye’mizin kalkınma hamlelerine hep karşı çıkmış partilere asla destek vermeyiz. Her zaman kargaşanın, huzursuzluğun yanında olmuşlara oy vermeyiz. Uluslararası Siyonist ve mason çetelerinin etkisinde ve emrinde olanlara oyda vermeyiz, destekte olmayız. Bizim için aday kimdir, vekil kim olacakmış?  Hiç önemli değildir. AK Parti’nin adayının emekli bir imamın oğlu olduğunu söylüyorlar benim için buda çok önemli değil. Beni ilgilendiren İstanbul da yapılmakta olan üçüncü Yavuz S. Selim köprüsüdür. Boğazın altından geçen tüp geçitlerdir. Birincisi bitti, çalışıyor. İkincisi ve üçüncüsü yapılmaktadır. Yine yapılmakta olan, ikinci Dünya’nın en büyük havaalanıdır. Açılacak olan boğaz İstanbul’dur.

Dahası askerlerimiz tarafından ilk defa kullanılmaya başlayan dünyanın en iyi piyade tüfeğidir ki patenti, tasarımı tamamen Türk malıdır. Yine ordumuza on kadarı teslim edilen dünyanın en kabiliyetli ve kaliteli helikopterleri “Atak” tır. Beni ilgilendiren. Yine beni heyecanlandıran her yıl daha gelişmişi ordumuza teslim edilen “füze” sistemleridir. Denizlerde yüzen radarların  göremediği Türk mühendislerinin yaptığı savaş gemilerimizdir.

Benim damarlarımdaki kanı hızlandıran bütün tasarımı Türk mühendislerince yapılmış, motorunun da TÜMOSAN  firmamızca imal edilecek olan “Altay” tanklarımızdır.

 

Bana ne Harabi’den, Turabi’den, Kılavuz’dan. Benim için İ.M.F önlerinde iki büklüm başbakanlar olmasın  yeter. Bu ülkeden koçların ve koyunların doğanların sözü benim oyumla seçilen başbakanlardan daha çok geçmesin yeter. Bu milletin ve ülkenin düşmanları neyi istemiyorlarsa ben onları istiyorum. Anladınız mı? Saygılarımla. 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek