Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu yazı 16 Nisan 2015, Perşembe 09:24:08 tarihinde eklendi. 816 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Plaketlerini aldılar - Metin Dikener

Plaketlerini aldılar

Vakıflar Bankası Genel Müdürlüğü Türkiye genelinde bünyesinde  20 yılını ve 15 yılını dolduran çalışanlarına İstanbul Hilton Otel’de düzenlediği resepsiyon ile plaketlerini verdi.

Vakıflar Bankası Lüleburgaz Şubesi’nde de 20 yılını dolduran Sn. Semra Usta ve 15’er yıllarını dolduran yine Sn. Derya Kutluer ile Sn. Nilüfer Sarpoğlu’da gittikleri bu törene katılarak plaketlerini aldı.

 Vakıflar Bankası’nda 20 ve 15 yılını aynı hız ve şevkle çalışarak güleryüz ve tatlı dilini hiç eksik etmeden işine devam ederek başarılı bir şekilde bu yılları tamamlıyorsun.

 Eee dilek olay yılların nasıl geçtiğinin bile farkına varmıyorsun Sn. Semra Usta sekiz yıl Babaeski’de 2 yıl Çorlu’da 10 yıl da Lüleburgaz’da bir fiil çalışıyor.

 Sn. Semra Usta, Sn. Derya Kutluer, Sn. Nilüfer Sarpoğlu’da bu plaketleri alırken çok mutlu olduklarını ve bizler Vakıfbank’ın birer aile ferdi olmaktan ve bu müessesede çalışmaktan dolayı da çok mutluyuz dediler.

 Bizde Vakıflar Bankası’nda çalışan genç yaşta bu mertebeye ulaşan çok sevilen ve sayılan Sn. Sn. Semra Usta’ya, Sn. Derya Kutluer’e, Sn. Nilüfer Sarpoğlu’na başarılar diliyoruz ve candan kutluyoruz.

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek