Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu yazı 10 Nisan 2015, Cuma 09:23:20 tarihinde eklendi. 736 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kurşun mu çok acıtır, yoksa iftira mı? -

Kurşun mu çok acıtır, yoksa iftira mı?

Böyle zamanlarda hep Menderes aklıma gelir. Biliyorsunuz, adamı suçsuz yere astılar. Hem de iki bakanıyla beraber. Bir insanın suçsuz yere asılması, kötü bir şey değil mi? Hem de milletinin iradesi yanında olan birisini. Yani bu ülkenin başbakanının boynuna ipi dolayıp  idam etmek. Kusursuz bir seçimle iş başına gelmiş bir başbakanı iki bakanıyla beraber idam etmek. Ne büyük bir cinayettir değil mi?

Ama bundan daha kötüsü de var. Menderes ve arkadaşlarının gardiyanı, yani yassı ada hapishanesinde görevli memur yıllar sonra anlattı. Hem de televizyonda canlı olarak, bizatihi kendisinden dinledim. Diyor ki, “Menderes’i yıkayıp defin için soyduğumuzda gördüm ki vücudunda sigara söndürülmemiş yer yoktu” aman Allah’ım bu ne zulüm yahu? Bu ne gaddarlık, bu ne düşmanlık bu ne kin, bu ne kan? Bu kadar alçaklık olur mu? İşte bu ülkede oldu. Sizce bir adamı idam etmek mi daha da gaddarlık olur yoksa ona bu kadar işkence yapmak mı?  Onu bu kadar aşağılamak, acının her çeşidini günlerce haftalarca, aylarca yaşatmak bence idamdan da daha beter bir acıdır. Peki, en beteri bu mudur?

Daha acısı, daha namussuzcası, daha alçakçası yok mudur? Var, var okuyun. Adamı asmaya karar vermişler, yetmedi. En adi sadistleri dahi utandıracak işkenceler yaptılar, yetmedi. Birde ne yaptılar biliyor musunuz? En alçakça iftiralarda attılar.  ‘’Menderes ve arkadaşlarını on iki (12) uçak dolusu para ve altınla yurtdışına kaçarlarken yakaladık.’’ Dediler. Bu iftirayı Eskişehir sıkıyönetim komutanı Bedri Kireçtepe Belediye hopörlerinden akşama kadar tekrar tekrar okuttu. Peki, nerede bu on iki uçak dolusu altın? İşte bu iftiralar, bir insana namuslu bir siyasetçiye yapılabilecek en büyük kötülüktür.

Bir insandan kurtulmak için kafasına bir kurşun sıkarsın şerefiyle ölür gider. Yahut üçayaklı bir sehpada sallandırırsın tamamda, ya da hıncın ve kinin seni kâfirleştirdi alçakça işkenceler yaptın domuzluğunu yaşadın. Peki, bu iftiralar ne oluyor? Türk milletinin sevgisini ve oyunu kazanmış bir adama, bu uğurda servetini harcamış bir adama sen nasıl olur ki ‘’on iki uçak dolusu altın kaçmak’’ iftirasını atarsın. İşte namuslu bir adama isnat edilen bu iftira idamdan da, işkenceden de daha beter bir acı verir. Ya bugünküler?

Bugünküler de o günküler ayrı ayrı kişiler değil ki. O gün namuslu ve bu millete hizmet edenlere iftira atanlar bir çeteydi. Yabancı istihbaratlara bağlı bir örgüttüler. Şimdikilerde aynen yabancılara bağlı, yine aynı masa, aynı çete, aynı örgüttür. Kimse onları dağıtamadı ki. Geçmişte böylesi iftiralardan sonuç alabiliyorlardı. Şimdi o kadar kolay sonuç alamıyorlar neden?  Herhalde artık ‘’ Başçavuşta anlamıştır.’’

Ben bu süreçleri yakından takip eden birisi olarak, kime iftira atılırsa gidip onun yanında yer alıyorum. Hatta eğer bir siyasetçi aleyhinde böylesi iftiralar yoksa o bana çok yavan geliyor.’’ Acaba bu adama neden iftira atmıyorlar ’’diye şüpheye düşüyorum. Allah C.C. milletimizi bu şeytanlardan korusun.

 

Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek