Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu yazı 14 Mart 2015, Cumartesi 09:14:15 tarihinde eklendi. 1628 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LÜLEBURGAZ TİCARET VE SANAYİ ODASININ SAYIN ÜYELERİ - Metin Dikener

LÜLEBURGAZ TİCARET VE SANAYİ ODASININ SAYIN ÜYELERİ

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi odamızın çok değerli üyeleri odalarımızın seçimlerinde hizmet edecek fevkalade isimleri yönetici olarak seçtik.

 

 Onların başarılı çalışmalarını yakinen izliyoruz. Seçtiğimiz bu çok değerli isimler Lüleburgaz  T.S.O. başkanımız Sn. A.Ergin Okandeniz Meclis başkanımız Sn. Zafer Girgin başkan yardımcıları Sn. İlhami Cebelli ve Sn. Hüseyin Bilgiç meclisimizin başkan vekilleri ise Sn Erdoğan Altınay ve Sn Faruk Uyar yönetimiz kurulumuz Sn Süleyman Tokgöz Sn Şevket Muntaş Sn Ahmet Girgin Sn Siyami Aslan Sn Ahmet Büyükbüce Sn ismail Dağcı yine çok değerli meclis üyelerimiz Sn Ercan Daloğlu Sn Halit Kaplan Dr Metin Küçük Sn Remzi Bayraktar Sn Cemil İldeş Sn Aziz Vurucu Sn Aydın Ersin Sn Recai Pürtük Sn Ömer Arda Sn saadettin Ermut Sn Gürel Balkan Sn Ahmet Yıldıray sayar Sn Kadri Erol Sn Naci Özen Sn Hasan Boz Sn Şerif Günay Sn Hüseyin Erçetin Sn Mustafa Gamsız ve Sn Mustafa Güneş L.T.S.O. çok değerli üyeler bugüne kadar bizlere fevkalade hizmetlerde bulunan şu köşe de tek tek isimleri yazılan başkan ve yöneticilerimize sizler adına takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum. Şu bilgileri de sizlere sunmak istiyorum. Lüleburgaz Mal Müdürlüğü yeni yapılacak olan Hükümet binasının karşısında kalan araziyi satışa çıkarmıştı. Başkanımız Sn A .Ergin Okandeniz biz buraya talibiz diyerek oda adına dilekçe verdi. fakat o zamanlar bu satış gerçekleşmedi.  İhale iptal edildi. Başkan ve yönetim kurulumuz Ata iş merkezinin 3. ve 4. katlarını alarak bu çok önemli işi belediye başkanımız Sn Emin Halebak'ında isteği ve desteği doğrultusunda bu satışı gerçekleştirdi. Daha evvel mal müdürülüğünün iptal ettiği veya beklettiği ihale geçtiğimiz haftalarda yapıldı LTS odamız buraya zaten daha evvel de talipti. Başkanımız Sn. A .Ergin Okandeniz LTSO adına bu ihaleye girdi. Bu çok önemli araziyi 9 kişinin daha talipleri arasında kıyasıya bir mücadeleden sonra odamıza kazandırdı.Değerli başkanımız ve tüm yöneticilerimize içtenlikle bir kere daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.daha evvel alınan Ata iş Merkezinin de en kısa zamanda en iyi hizmeti sunabilmek adına çalışmalar ve projeler yapılmaktadır.  Bu yazıyı da tüm üyelerimize bilgi baabında yazdım bir defa daha L.T.S.O. mızın en eski üyesi olarak başkan ve yönetim kurullarına teşekkür ediyorum.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek