Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu yazı 20 Şubat 2015, Cuma 09:20:05 tarihinde eklendi. 318 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ABD’DEN “MAYMUNUMA DOKUNMA” TAVRI -

ABD’DEN “MAYMUNUMA DOKUNMA” TAVRI

Amerika’da bir grup siyasetçi toplanmışlar. Türkiye’deki paralel yapıyla ilgili mektup yazmışlar. Başkanlarına ve Dış İşleri Bakanları’na vermişler. Sebep de Türkiye’de Fettullah Hoca’nın adamlarına haksızlık yapılıyormuş da bu yapılmamalıymış. Ben de buna “Maymunuma Dokunma” tavrı diyorum. Zaman zaman ben bu “paralel yapı” denilen örgütün medyasını göz ucuyla da olsa takip etmeye çalışırım. Sürekli söyledikleri şudur: “Amerika’daki şu bakan, bu parlamenter, Avrupa’daki bilmem hangi pezevenk! Türkiye’de basın özgürlüğü yok. Türkiye diktatörlüğe gidiyor.” Falan filan, yalan. Ulan bu ülkede basın özgürlüğü yoksa siz nesiniz? Gazetelerinizin sahifeleri baştan aşağı yalan ve iftira ile dolu ve yayınlanıyorsunuz. Bundan ala özgürlük olur mu? Cumhurbaşkanı’na bir sinkaflı küfretmediğiniz kalıyor daha ne özgürlüğü istiyorsunuz? Basınınız öyle televizyonlarınız da öyle. Üç beş şarlatan buluyorsunuz, karala babam karala. Bazen kendi kendime diyorum “Ah ulan ah, keşke şunların arasında bende olsam da hepsini rezil etsem.” Gelelim şu Amerika ve Avrupa’daki namussuzlara! Bunlar yüz elli yıldır hep aynısını yapmadılar mı? Onların ilk maymunu Fettullah Hoca değil ki. İkinci Abdülhamit’e de aynısını yaptılar. 33 yıllık padişahlığı sırasında sadece 4 idama imza attığı halde yine de adını diktatör sultana çıkarmışlardı, neden? Çünkü ülkesini seviyordu. O baştayken Osmanlı’yı yıkamayacaklarını anlamışlardı. O zaman da şimdiki gibi o alçakların içimizde köpekleri vardı. Köpeklerini, uşaklarını, ajanlarını harekete geçirdiler. Önce Abdülhamid’i ardından da Osmanlı Devleti’ni yıkıverdiler.

Dün, Abdülhamid’e iftira atanlar yani Mason ve Siyonistler bugünde aynen mevcut iktidara saldırıp duruyorlar. Bazen de hızlarını alamayıp maskelerini de fırlatıp atıyorlar, diyorlar ki “ Bu Cumhurbaşkanı da aynen Abdülhamid’e benziyor.” Sahi mi? Benziyor mu? Siz de “Emanuel Karasu’ya” benziyorsunuz. Arkanızda da Theodor Herzl var. Paralel yapıdan beni okuyan arkadaşlar olursa onlara söylüyorum. Amerika’daki veya Avrupa’daki bilmem hangi gavuroğlu gâvurun desteğiyle bu ülkede zafer kazanamazsınız. Onlar binmedikleri eşeğe yem vermezler. Boşu boşuna kendinizi kullandırmayın. Onların gücüne güvenmeyin. Yahudi’ye güvenilmez. Yarın sizi de bir pula satarlar. Tarihimizde bunun örneklerini doludur. Hani İttihatçılar. Osmanlı’yı onlara yıktırdılar. Sonra da “Bu eşeğin görevi bitti” kabilinden her birisi sürünerek öldüler. Siyonist’in ajanları şimdilik sizin sırtınızı sıvazlıyorsa mutlaka sizden çıkarı vardır. Uyanın.

Saygılarımla

 

   

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek