Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu yazı 17 Şubat 2015, Salı 09:17:31 tarihinde eklendi. 402 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KILIÇDAROĞLU MOLOTOF YAPMASINI BİLİR Mİ? -

KILIÇDAROĞLU MOLOTOF YAPMASINI BİLİR Mİ?

Bence bilir. Molotof yapmasını da bilir. Molotof atmasını da bilir.  Peki, nerden biliyorum?  Yahu bilmez olur muyum hiç?  Ömrüm onlarla mücadeleyle geçti.  Kılıçdaroğlu malumunuz 68 kuşağıdır. Nasıl? Şöyle?  Anlatayım, Türkiye bir zamanlar kesif bir komünizm baskısı altındaydı.  Birçok üniversite, fabrika, köy ve mahalle komünist militanlarca kurtarılmış bölge ilan edilmişti. Bahsettiğim yerlerde komünistlerden başkası toplantı, yürüyüş, miting yapamaz; o mahalle veya köylerde onlardan başka hiçbir görüş dernek veya lokal açamazlardı. İşte, komünistlerin en şahlandıkları zaman dilimi 1968 tarihiydi. Onun için kaşarlı solcular övünürlerken kendilerinin “68 kuşağı” olduklarını söylerler ki onlar için komünist kızıl boyaya 1968’lerde girmek övünülecek bir payedir. Aynı tarihlerde üniversite yurt ve kampüslerinde milliyetçi ve ülkücü gençlikte yayılmaya başladığından, aralarında önce fikri çekişme sonra yumruklaşma daha sonra da silahlı çatışmalar yayıldı gitti.

İşte 1968 anarşi olayları sırasında Kılıçdaroğlu’da okuyordu ve sol görüşlü bir talebeydi. O günlerde üniversitede okuyan ülkücü arkadaşlarımız kendisini tanıyorlar, bizatihi yumruklaştıklarını bile söylüyorlar. Yahu adam Tuncelili üstelikte annesi Ermeni kızı ve dedeleri Dersim isyanına katılmış Alevi aşireti. Kendisi “Seyid” olduğunu söylüyor. Bu ne demektir? Şu demektir. Devlete baş kaldırdığı için yakalanıp idam edilen “Seyid Rıza’nın” torunudur demektir. Adam ülkücü mü olacaktı ki? Haa, bak, en iyi ülkücüler Alevilerden çıkıyor, buna ben bizatihi şahidimde, Tunceli Alevileri bir başka. Ne hikmetse onlardan bol bol PKK’lı ve dev solcu komünist çıkıyor. Her halde malum Dersim olayları sebebiyle devletimize derinden bir kin duygusu besliyorlar. Her hâlükârda Türk devletinden intikam alma duygusuyla yaşıyorlar. Yoksa başka nasıl anlatılır ki? Üstelikte en çok yüksek tahsilli çıkaran ilimiz de orasıdır.

Gelelim Kılıçdaroğlu’nun Molotof yapabilmesine. “Molotof kokteyli” bombası bir komünist icadıdır. İsminden de anlaşılacağı gibi “Molotof” bir Rus ismidir. Benzin ve yanık yağ karışımından yapıldığı için “kokteyli” denilmiştir. Bu pis sabotaj bombasını ilk defa bir Rus komünisti icat edip kullandığı için onun adını almıştır. Molotof kokteyli bombasını her zaman komünistler kullanırlar. PKK’lılar da “Marksist komünist” olduklarından en çok onlar kullanıyorlar. Çünkü Molotof bombası iyi bir sabotaj silahıdır. Atıldığı yerlerde yangın çıkarır. Arabalar, otobüsler, iş yerleri, binalar, büfeler, banka gişeleri falan kolayca yakılır. Yani ülke ekonomisine bir kurşundan daha çok zarar verir. Onun için komünistler bunu çok severler. Şimdilerde hükümet bu bombayı atanlara biraz daha ağır cezalar getirmeye çalışıyor ya Kılıçdaroğlu avazı çıktığınca haykırıyor. “ Yasaklayamazsınız” diye. Hele bazı militanlar yüzlerini de maskelerle kapatıp içleri insan dolu otobüslere bu Molotofları atıyorlar ya. “Hükümet bunlara neden ceza veriyor?” diye Kılıçdaroğlu yırtınıyor. Kendisi de bu militanlarla beraber eylemlere katılacakmış. Yakışır da zaten sicili de buna müsaittir. O partinin başına da zaten “öyle yapsın” diye getirildi. ABD elçileriyle de sık sık görüşüyordu, herhalde oradan da öyle tavsiye almıştır. Devlet Bahçeli telaşlanmasın. Ülkücülerin elinde şimdiye kadar hiç Molotof görülmemiştir.

Saygılarımla  

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek