33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu yazı 21 Ocak 2015, Çarşamba 09:22:28 tarihinde eklendi. 493 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

PARİS’TEKİ TERÖR -

            PARİS’TEKİ TERÖR

            Paris’teki olay tam bir terördür. Bir barbarlık örneğidir. Terörün ne dini, ne ırkı ve rengi sorulur. İslam korkusu ile terör üretmek de bir suçtur. İsrail’in onca terörüne rağmen, İsrail düşmanlığına düşmek o kadar yanlış olur. İslam korkusu tuzağına düşmek de o kadar yanlıştır. Avrupa’nın İslam korkusuna kapılması da bir felakettir.

            Kendinden başka herkesi, her kültürü geri ilkel gören ve kabul eden batılıların, bu ete kemiğe bürünmüş şeklidir. Bu barbarlığın temsilcileri sadece Avrupa’da bulunmuyor. Doğu ülkelerinde de bunlardan bolca vardır. Onlar da bu hallerini hemen açığa vuruyorlar. Siyasal İslami barbarlık sayarlar. Batılı devletler, bundan AK Parti’yi anlıyor ve kast ediyorlar. Haksızca Erdoğan ile AK Parti üzerinden O’nun ile hesaplaşmak istiyorlar.

            Batılılarda Erdoğan fobisi vardır. Çünkü Erdoğan onların her istediğini yapmıyor. Kendilerinden başkasına tahammülleri yoktur. Kendilerini ilerici, bilgili, medeni kabul ediyorlar. İslam dinine mensup olanları ise ilkel cahil ve gerici sanıyorlar. Bunların toplum bastırınca ikditar fanatiklerin eline geçer. Onlarla birlikte bir iş başarılamaz düşüncesindeler Oysa ülkemiz bir hukuk devletidir. Yeni Türkiye işine gelirse herkes ile işbirliği yapar.

            Paris’teki barbarlığı ve terörü, anında gören Sayın Erdoğan ve Sayın Davutoğlu, hedefte Türkiye’nin olduğunu fark ettiler. Türk Hükümeti’nin istediği tek şey vardır. Teröre karşı ortak bir mücadele hattı oluşturmak. İsrail terörist bir devlettir. O devleti temsilen o ülkenin başbakanı Paris’e ne yüzle gitti. O başbakan ahlak yoksunu bir kimsedir. Öldürdüğü bebek ve yaşlıları, kadınları hiç düşünmez mi?

            AK Parti terörün panzehiridir. Ülkemizin demokrasisi Ortadoğu’da yerleşik hale gelirse İŞID ve EL-KAİDE örgütlerinin o bölgede barınması hayal olur. Bunu bildikleri için, Arap baharının önünü kestiler, Mısır’da Sisi darbesini yaptılar. Suriye’de Esad’ın devrilmesini istemediler.

 

            Gerçekler ortaya çıkınca İŞID’ın hedefinde sadece Fransa ve diğer AB ülkeleri yok. İslam korkusu arttıkça İŞID daha da güçlenecektir.                                                                                                        

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek