Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 20 Ocak 2015, Salı 09:18:36 tarihinde eklendi. 312 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HER MESELEYE SİYONİSTİN GÖZÜYLE BAKANLAR, UYANMALIDIR -

HER MESELEYE SİYONİSTİN GÖZÜYLE BAKANLAR, UYANMALIDIR

Sık sık yazıyorum. Belki de bazılarına kabak tadı vermiş olabilir. Ama bana göre bunu anlamadan dünyada hiçbir şeyi anlamamız mümkün değildir. Dünyada “Medya”nın yüzde sekseni Yahudi ve Siyonist işadamlarına aittir. Para da öyledir. Dünya ekonomisini ele geçirmiş olan bu menfur çete para ve medya gücüyle sürekli, dünya kamuoyunun yanıltıyor, maniple ediyor. Sadece para ve medya gücü değil şeytani bir teşkilatlanmayla da etkisini ve gücünü perçinliyor. Cumhurbaşkanlığımız ve 16 Türk devleti meselesi.

Biliyorsunuz, Cumhurbaşkanlığı forsunda 16 yıldız vardır. Bu yıldızlar ecdadımızın geçmişte kurduğu 16 büyük imparatorluğun simgesidir. ”Büyük Hunlar, Batı Hunlar, Avrupa Hunları, Ak Hunlar, Karahanlılar,  Altınordu, Selçuklular, Timur, Göktürkler, Gazneliler, Harzemşahlar, Avarlar, Uygurlar, Hazarlar, Babürler, Osmanlılar”dır. Cumhurbaşkanlığında bugüne kadar birer yıldızla temsil edilen bu devletlerle ilgili yeni bir uygulamaya geçilmiş. Bundan sonra atalarımızın kurduğu bu devletler ve medeniyetler, sadece birer yıldızla değil, o günün medeniyet çizgilerini taşıyan kıyafetlerle de gözlerimizin önüne sergilenecekler.

Cumhurbaşkanlığı muhafız alayı bünyesinde bir faaliyet olarak binlerce yıldır atalarımızın askeri kıyafetlerini göreceğiz. Benim gibi yüreğinde birazcık milliyetçilik olanların heyecanlanmamaları mümkün değildir. Hey gidi günler hey! Bir zamanlar yani altmışlı, yetmişli yıllarda bizler bir okulda etkili olduk muydu hemen atalarımız “Atilla’nın, Oğuzhan’ın, Yavuz’un, Fatih’in” velhasıl Türk büyüklerinin resimlerini duvarlara asardık. Sonra bir iktidar değişir, CHP’li Milli Eğitim Bakanları işbaşına gelirdi. Hemen bizim astığımız o portreleri çöpe atarlardı. Bize de “ırkçı faşist” derlerdi. Nereden nereye. Bizim şehitler vererek duvarlara asmaya çalıştığımız atalarımızın canlıları, şimdi Çankaya’dalar. Sevinmeyelim mi? Takdir etmeyelim mi? “Aynası işidir kişinin, söze bakılmaz..”

Bir de bu manzaradan memnun olmayanlar var. Onlara gelince, her zaman söylediğim gibi “Siz ne zaman güzel bir şeye iyi dediniz ki? Onların gözünde boğaz köprüsü çok kötü, hava alanı yapılması çok kötü; barajlar, yollar, santraller yapılması çok kötü.”  Aynen tarihteki atalarımızın kurduğu medeniyetleri hatırlamakta çok kötü. İngiltere’de olsun. Yunanistan’da daha bilmem nerelerde olsun da Türkiye’de asla olmasın. Neden? Çünkü Türk milleti atasını hatırlarsa, yeniden onlar gibi olmak isterse neler olur neler. Ona Siyonist razı olur mu? Siyonist’in uşakları razı olur mu? Dünyada Siyonist’in medyasıyla, Siyonist’in gözüyle bakanlar hiç Türk milletinin şahlanmasına razı olurlar mı?

Bu kervanı hiçbir it durduramayacaktır.

Eğer büyük devlet olacaksak büyük yollarımız olacak. Çok hızlı trenlerimiz olacak. Büyük hava yollarımız olacak. Büyük ordumuz olacak. En büyük hava alanlarımız olacak. En büyük santrallerimiz, barajlarımız olacak. En büyük köprülerimiz olacak. Büyük Cumhurbaşkanlığı saraylarımız olacak. Eğer gerçekten büyük devlet olacaksak büyük bir tarihimizde olacak. Dahası büyük düşmanlarımız da olacak. Çünkü yukarıda saydıklarımı ancak büyük milletler yapar. Büyük milletlerinde hele büyüyen milletlerinde ona göre düşmanları olur. Mademki büyüyoruz mademki büyüklüğümüzü hatırlıyoruz öyleyse masonu, emperyalisti, fitnecisi, hasetçisi, satılmışı, kandırılmışı boş durmayacaktır.  Milletin büyüklüğü de bütün bu şeytanların üstesinden gelerek yoluna devam etmesinden belli olur.

 

Saygılarımla    

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek