Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 10 Ocak 2015, Cumartesi 09:24:36 tarihinde eklendi. 1510 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

L.T. S. ODAMIZ - Metin Dikener

L.T. S. ODAMIZ

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odamızın her Salı günleri yaptığı Yönetim Kurulu toplantısına gittim. Başkanımız Sayın Ergin Okandeniz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından çok candan ve samimi bir şekilde karşılandım. Sevdiğim takdir ettiğim kardeşlerimi karşımda görmekten de çok mutlu oldum. Bende odamızın en eski ve de devam eden üyesiyim. Yönetime gelenlerin odamız üyelerine en iyi hizmet etmelerini kalıcı eserler bırakmalarını isteyen birisiyim. Benim bu görüş ve düşüncelerimi de L. T.S. O. Sevgili başkanımız ve ekibinin bunu fazlasıyla başaracağını, bu yönde çalışmalar yapacağını da biliyorum. Bu sözlerimi Sayın Ergin Okandeniz de tasdik eder gibiydi. Bu konuda bakın neler söyledi.

Lüleburgaz Belediyesi’nin Kongre Meydanı’nda yapmış olduğu inşaatın 3 ve 4. Katlarını 2,5 trilyon gibi bir para ödeyerek belediyemizden satın aldık. Bu paranın tamamı L.T. S.O. kasasından çıkmıştır. Bu yerin alınmasında ve de L.T. S.O. kazandırılmasında Belediye Başkanımız Sayın Emin Halebak’ın da büyük katkıları olduğunu belirtmek istiyorum. Akabinde hemen şu soruyu sordum. L.T. S.O. bir üyesi olarak hem size ve yönetim kurulumuza hem de Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. En önemli husus L.T. S.O. içerisinde siyaset olmadığını sevgi ve saygının, birlik ve beraberliğin ön plana çıktığını zevkle söylüyor köşemde de dile getiriyorum. Sizler yeni alınan bu yerimizde neler yapmayı düşünüyorsunuz? L.T.S.O’nun çok değerli başkanı bu konuda da bizi bilgilendirdi. Biz 3. Katın tamamını kendimize hizmet binası olarak yapacağız. Burada üyelerimize rahat bir ortamda en iyi hizmeti sunacağız. 4. Katta ise 50 kişilik VIP yemek salonu, yine aynı katta 150-200 kişilik yemek salonu ile üyelerimize güzel bir ortam yaratacağız. Ayrıca 300 kişilik çok amaçlı konferans salonu da yapacağız. İç dekorasyon masrafları için genel başkanımız Sayın M. Rıfat Hisarcıkoğlu ve üst yönetimimize gönderdikleri 338 bin lira gibi bir para için teşekkürlerimi sunuyorum. Peki, bu para iç dekorasyon için yeterli mi? Kesinlikle değil. Biz yönetim olarak tüm bunları düşündük. Örneğin eski asansörün yanına yeni bir asansör yapıp eskisini yenileyeceğiz. Sıkıntıyı gidereceğiz. Şu an şehir kulübü bizim bünyemizde bulunuyor. Onlar da kendilerine yakışır bir yer bulacaklar. Biz de L.T. S. olarak onları yeni yelerinde ödeyecekleri kiranın 4/1’ini ödeyeceğiz. Senin en başta söylediğin söz çok önemli ve çok doğru. L.T.S.O.’unda başkanlar yönetimler her zaman gelip geçicidir. Gelen yönetimlerin kalıcı eserler bırakması işin en güzel tarafı değil mi? Zira başkan ve yönetimle yaptıkları kalıcı eserlerle anılacaktır. L.T. S. O. Bir ilköğretim okulu yapmadı mı? Yine aynı düşünceler içerisinde eğitim uygulama ve iş eğitim okulu yapmadı mı? Yapanlara L.T. S. odamıza hizmette bulunanlara görev alanlara teşekkürler ediyorum. Bende sevgili başkanımız Satın Ergin Okandeniz ve yönetim kurulu ve meclis üyelerimize başarılar diliyorum.

Vakıflar Bankası Turgutbey Caddesi ve Tulumlar caddelerinin bütünleştiği Zübeyde Hanım Parkı karşısında müşterilerine rahat bir ortamda işlerini görebilmek adına A.T.M. hizmetini sundu.

 

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek