Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu yazı 18 Aralık 2014, Perşembe 09:19:16 tarihinde eklendi. 608 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sular yükselince - Ertan Bayer

Sular yükselince

“Sular yükselince balıklar karıncaları yer, sular çekilince karıncalar balıkları”  şeklindeki sözü hepiniz okumuşsunuzdur sosyal medyada.

Türkiye’de son 1980 yılından sonra böyle şeyler yaşanmaya başlandı. 5 yıl önce birilerini içeri attırmak için yazılar yazanlar, şimdi mağdur oldu. 5 yıl sonra ülkemizde daha farkı olaylar olabilir bizler “Hadi be o kadar mı?” sözleriyle tepkiler verebiliriz.

Bu nedenle buradan bazı siyasi partilere tavsiyelerde bulunalım, “Atatükçü partilerin cemaatçi duruma düştüğü, cemaatçi görünen partinin cemaatle mücadele ettiği Türkiye’de”  bir ay sonra nelerin olabileceğini kestiremiyoruz.

O nedenle siyasi çalışmalarınızı yaparken kendi projelerinizi anlatın, çamur attığınız parti ile seçimlerde ittifak yapabilirsiniz. O  zaman seçmenlerinize ne diyeceğinizi bilemezsiniz. Zor durumda kalmayın.

Aynı önerilerimiz milletvekilli aday adaylarımız içinde geçerli, bazı milletvekili adayları kendi çalışmalarını yaparken rakiplerine belden aşağı vurmaya başlamış. Dikkat edin belden aşağı vurduğunuz aday adayı ile ittifak yapabilirsiniz. O nedenle ne yapacağınızı söyleyin başkasını karalamayın.

Ülke gündemi ile ilgili konuştuk, birazda yerel konuşalım.  Lüleburgaz’da trafiğe kapalı caddede motosiklet sürücüleri hala vatandaşların korkulu rüyası. Ve vatandaşlarımız bu sürücülerin kontrolünün emniyet tarafından mı, yoksa belediye tarafından mı yapılacağını bilmiyor.

Trafik ekipleri araç trafiğine açık yerlerde çok güzel uygulama yapıyorlar. Ancak esas sıkıntı, sadece yayalara açık olan caddede fink adat bu da yetmezmiş gibi küfür eder gibi egzoz patlatan motosikletler ve sadece kendini akıllı sanan araç sürücüleri kentimizde bu soruna çare bulunmalı.

Kalın sağlıcakla…..

 

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek