HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 12 Aralık 2014, Cuma 09:30:54 tarihinde eklendi. 358 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EMPERYALİSTLERİN KRALI “PAPA” -

EMPERYALİSTLERİN KRALI “PAPA”

Ülkemize Papa geldi gitti ya, bende yazayım da boş geçmeyelim. Kenya’nın kurucu devlet başkanı Jomo Kenyata’nın bir özdeyişi vardır, diyor ki “Batılılar ülkemize geldiklerinde ellerinde İncil vardı. Bize gözlerimizi kapayarak dua etmemizi söylediler. Biz dediklerini yapıp gözlerimizi kapadık, açtığımızda bir de baktık ki, bizim ellerimizde İncil, onların ellerinde ise bizim topraklarımızın tabuları var.” “Kenyata’nın bu sözleri, batılıları dolayısıyla da Hıristiyanlığı ve İncil’i en güzel şekilde tarif ediyor.

Batılılar sadece Kenya’yı, sadece Afrika’yı değil ki Asya’yı, Güney Amerika’yı hasılı bütün dünyayı sömürdüler, soydular. Onlar için soymak, sömürmek yağmalamak onların en tabii haklarıdır. Kim ki sömürülmeye soyulmaya karşı çıkar bunu yapan kavimler, milletler vahşidirler, barbarlardırlar. Batının dünyaya bakış açısı budur.

Papa’da bu soyguncu batının başıdır. Baş organizatörüdür. Çünkü papalar asırlardır, Haçlı seferlerini organize etmişlerdir. Dünyayı kana bulayan o malum haçlı seferleri hep eski papaların himayesinde ve gayretleriyle düzenlenmişlerdir. Zaten adı üstünde “Haçlı” Seferleri.

Papanın boynundaki ve elindeki o çarpı işaretinin adı “Haç” tır. “Haçlı Seferleri” adı da o sembolden gelir. Güya “İsa” As. Çarmıha gerildiğinde öyle bir şekil almış. Onlarda o şekilden hız ve güç alıyorlar.

İbadetlerini falan öyle çarpı işareti yaparak yaparlar. Uzun yıllar, gerek denizlerde korsanlık yoluyla soygun yapan şövalyeler gerekse karadan soyguna çıkan, sömürü ve işgalci batı orduları yollara çıkarken hep her zaman Papa’dan dua ve destek alırlar. Onun için ben semavi dinleri izah ederken, “Hıristiyanlık sömürgeci hırsız ve eşkıyaların dinidir. Yahudilik, fitneci nifakçıların dinidir. Müslümanlık ise, Allah Celle Celalühü ’nün dinidir. ”diye anlatırım.

Çünkü sadece İslamiyet insanlığın, ama bütün insanlığın dünya ve ahiret saadetini düşünen ve ilk geldiği gibi saf ve temiz kalan bir dindir. Diğerleri bozulmuş, tahrif edilmiş. Bahsettiğim gibi, Hıristiyanlık sadece soygun ve sömürü nasıl yapılır?” onu anlatan batı ajanlarının el aleti şekline bürünmüş durumdadır.

Yahudilik ise “Bir ırkın cihana nasıl hakim olur, diğerlerini nasıl yok eder. İnsanlık nasıl düşürülür?” Onu anlatan bir “fitnecilik”  dini haline getirilmiştir. Bizde “papa”  muadili bir dini kurum yok. Eskiden Papalık’ın Muadili, bizimde hilafet makamımız mevcut idi. Bu kurumu Lozan’da İngilizlerin baskısıyla ilga ettik. İngilizlere birinci cihan harbinde yenildik.

Geldiler, o gün ki başkentimiz olan İstanbul’a gemilerini dayadılar. Toplarını şehrimize çevirdiler. Ne zamana kadar? Ta ki Lozan antlaşmasını imzaladık, İngilizler bizden istediklerini aldılar, hilafeti kaldırttılar, ondan sonra çekip gittiler. Maksatları İslam birliğini dağıtmak, İslam ülkelerini daha kolay sömürmek idi? Şimdi onu yapıyorlar. Karşılarında bir İslam birliği yok. Darmadağınık Müslümanlar birbirini yerken onlarda sömürülerini sürdürüyorlar. İnşallah bugünlerde geçer.

 

Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek