Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 20 Kasım 2014, Perşembe 09:27:50 tarihinde eklendi. 1200 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SN. REMZİ ÜVER - Metin Dikener

SN. REMZİ ÜVER

Bu haftaki köşe konuğum Ayvalıktan gelen 2,5-3 aydır da vazifesinde titizlik ile çalışan sevgili vergi dairesi müdürümüz Sn. Remzi Üver Kendisini makamında ziyaret ettim. cana yakın ve sempatik olan müdürümüze şu köşeden de ayrıca hoş geldin diyor , vazifesinde başarılar diliyorum. Müdürümüz Sn. Remzi Üver'in şu çok önemli açıklamalarında Hürfikir okurlarına ve de borcu olan vergi dairesi mükelleflerine aktarmak istiyorum. 6552 sayılı iş kanunu ve kanun hükmündeki kararnamelerde değişiklik yapılması bazı alacakların yapılandırılmasına dair kanundan yararlanmak isteyen torba yasası olarak ta bilinen borçlu tüm vergi mükelleflerinin bu borçlarını en geç ve son başvuru tarihi olan 1 Aralık tarihine kadar yapmaları gerektiğini bir kere daha hatırlatıyoruz. Hiç bir mükellef mağdur durumda kalmasın. Bu af yasasından faydalansın. Yasa kesinlikle af getirmiyor. Ama en azından gecikme faizleri hafifletilerek borçlar yeniden düzenleniyor. Tabii dolayısı ile mükelleflerimize çok rahat ödeme kolaylığı getiriyor.

SORU : Ödeme şekilleri nasıl yapılıyor ?
CEVAP : Mükelleflerimiz borçlarını peşin de ödeyebilirler. İsterlerse 6 - 9 veya 18  takside yaptırabilirler. Ödemeler 2 ayda 1 olup ilk ödeme tarihi de 31 Aralık 2014'tür. Lüleburgaz Vergi dairemizin çok değerli müdürü Sn. Remzi Üver torba yasası olarak bilinen bu af yasasından mükelleflerimiz vergi dairemize bir an evvel gelsinler bu çok önemli yasadan ve aftan faydalanmasını bilsinler. bu çok değerli uyarılardan ve verdiği bilgilerden dolayı da Sn. Müdürümüz Remzi Üver'e teşekkürlerimizi sunuyor. Ayağının tozu ile Ayvalıktan geldiği ve çok sevdiği Lüleburgaz'dada vazifesinde başarılar diliyoruz.

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek