Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu yazı 14 Kasım 2014, Cuma 09:14:36 tarihinde eklendi. 495 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eğer CHP Atatürk’ün partisiyse bunu ispatlamalıdır. -

Eğer CHP Atatürk’ün partisiyse bunu ispatlamalıdır.

Öyle mangaldan kül bırakmamakla olmaz. Eğer CHP gerçektende Atatürk’ün partisiyse ve de halen Atatürkçü bir parti ise bunu ispatlasın da bizde inanalım. Nasıl mı? Şöyle;

CHP’nin kaç milletvekili varsa, hepsinin müşterek imzasıyla bir önerge hazırlasınlar. En baştan da tabi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun imzası olsun. Aynı zamanda da grup kararı olsun ki bağlayıcı özelliği olsun. Böyle bir önergeyle MASON Localarının kapatılmasını teklif etsinler. Böyle bir önergeyi birlik ve beraberlik içerisinde teklif etsinler ki, bizde inanalım. Hakikaten CHP Atatürk’e sahip çıkıyor.

   CHP neden bunu yapsın?

Şundan; Birincisi, Atatürk Mason Localarını kapatmıştı. Sonradan açıldı. İkincisi, Atatürk’ün kapattığı Mason localarını tekrar açanda CHP’dir. Mademki Atatürk’ün kapattığı, Mason localarını CHP açmıştır. Öyleyse o günahı temizlemekte CHP’ye düşer. Bana öyle kaynanasının arkasından ağlar gibi yapan gelinler gibi Atatürkçülük şovları yapmasınlar.

Atatürk’ün ilkelerini ilk yıkan CHP’dir. “Atatürk’ün ilkelerini neden çiğnediniz?” naralarıyla ortalığı velveleye vermekle, patırtı gürültüyle Atatürkçülük olmaz olmaaaz! Sonra bu iş çok basit. Söyleyin vekillerinize meclisin ilk toplandığında hemen önergeyi hazırlasınlar. Var mısınız? Hadi bakalım baba yiğitler. Gösterin kendinizi. Atatürk’ün “Çıfıt Yahudi tarikatı” dediği ve bu ülke için zararlı gördüğü bir fitne yuvasını kapatmak için önerge verin. Çünkü bu sizin vazifenizdir. “Leşi öldürene sürütürler” diye bir atasözümüz vardır. Hem kendi kusurunuzu telafi etmek için, hem Atatürk’ün partisi olduğunuz için, hem de “Çok Atatürkçü” olduğunuzu iddia ettiğiniz için bunu yapmalısınız. Belki de “bizim oylarımız böyle bir kanunun çıkarılmasına yetmiyor” diyebilirsiniz. Sizin verdiğiniz her kanun teklifi kabul mü ediliyor?

 

Siz eksiksiz olarak kanun teklifinizi verin Meclis kabul etmezse, etmesin. Siz “Atatürk’ün inkılap ve iradelerine” sahip çıktığınızı ispat etmiş olursunuz. Yanlış mı söylüyorum? Zaten CHP’den başkada “Atatürk Milliyetçisi” olduğunu iddia eden siyasi parti yok. Sadece sizler sağda, solda, sokakta, meydanlarda Atatürkçülük naraları atıp duruyorsunuz. Sizden istediğimiz, Atatürkçülük iddialarınızın doğru olduğunu ispat etmenizdir. Çok kolay CHP grubu toplanacak, eksiksiz firesiz olarak “MASON” localarının kapatılmasını önerge olarak meclis başkanlığına teklif edecek. Hepsi bu kadar. Teklif kabul edilmese de hiç olmasa, meclis kayıtlarına geçer. Kısmen de olsa CHP’de bu suçluluktan kurtulmuş olur. Yoksa “Atatürk’ün ilkelerini ilk yıkmış olmak” CHP’nin ne kadar sahte Atatürkçü olmasını gösterecektir. CHP bu vebalden mutlaka kurtulmalıdır. Diğer “Atatürk’ün resimlerini, paraların, pulların resmi daire panolarının üzerinden kaldırmalarını, heykellerini yıktırmalarını” hiç söylemiyorum. Mason locaları açık olduğu sürece biz CHP’lilerin Atatürkçülük nutuklarına sadece güleceğiz. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek