Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 07 Kasım 2014, Cuma 09:23:36 tarihinde eklendi. 1421 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Atatürk’ü kim öldürdü? Nasıl öldü? -

Atatürk’ü kim öldürdü? Nasıl öldü?

General Cevat Rıfat Atilhan’ın kitaplarında okumuştum “Alman karşı casusluk teşkilatının raporuna göre Atatürk öldürülmüş.” General Atilhan öyle yazıyordu. Fakat ondan fazla kitabını okuduğum için hangisindeydi unuttum. Cevat Rıfat Atilhan Yahudi ve Masonlarla ilgili çok araştırma yapmıştı. Hatta birinci Cihan Harbi’nde Filistin cephesinde yenilmemize sebep olarak Yahudi casuslarını gösterir. Filistin ordularımızın komutanı Cevat Paşa’nın özel sekreteri ve de metresi “Sara” adındaki bir Yahudi kızının, yine başka bir istihbarat subayımızın sevgilisi “Suzi Liberman’ın” nasıl İngilizlere ajanlık yaptıklarını anlatan kitapları vardır. Filistin savaşları sırasında kendisinin gayretiyle üç yüz civarında Yahudi ayanı yakaladığını anlatır. “Ey Türk işte düşmanın Türkoğlu düşmanını tanı, iğneli fıçı, Suzy Liberman, otuz bir Mart vakası…” gibi kitaplarını kırk yıl önce okumuştum. Bunların bir tanesinde Atatürk’ü “Masonların öldürdüğünü” yazıyordu. Peki,  olabilir mi? Olayların akışına bakılırsa, öyle olduğu anlaşılıyor.

Bilenler bilir. Atatürk Mason localarını kapatmıştı. Kapatmasına kapattı ama maalesef onlara karşı gerekli önlemleri almadı. Masonlar, bukalemun gibi anında renk değiştirirler. Aynen öylede yaptılar. Localarını kapatmış olsa dahi Atatürk’ten uzaklaşmadılar. Tam tersine yanına sokuldular, etrafına sardılar onun içkili akşam sofralarının baş müdavimi oldular. Daha da beteri Türkiye Masonlarının başı “Mim Kemal Öke Atatürk’ün özel doktoru oldu. Adeta Atatürk’e komplo kurdular. Ona daha çok içki verdiler. Daha çok sigara içmesini temin ettiler. İçki ve sigaranın bir insanı nereye götüreceğini Mason doktorlar çok iyi biliyorlardı. İlk “Siroz” işaretleri belirmeye başlayıpta vücudunda sivilceler çıkmaya başladığında, kızarıkları karıncaya veya bazı böceklerin vücudunda alerjiye sebep olduğunu söylediler. Bu yüzden Atatürk’ü Ankara’dan devlet idaresinden uzaklaştırmak için, İstanbul’a Dolmabahçe Sarayı’na gitmesini, kendisine hem deniz havasının iyi geleceğini, hem de Çankaya’daki karınca ve böceklerden kurtulacağını tavsiye ve telkin ettiler. Atatürk’ün bu sözlerine inanıp İstanbul’a gitmeye razı olduğunda da birbirilerine bakarak “yuttu” diye gülüştükleri rivayet olunur.

Velhasıl etrafındaki Mason doktorlar, hastalığı iyice ilerleyip artık geri dönülmez hale gelinceye kadar, kasten yanlış tedavi uyguladılar. Bildikleri halde teşhisi yanlış söylediler. Taki M. Kemal Sadık adamı “Salih Bozok’a” “çocuk bana yabancı doktor getir, bunlar beni öldürecekler” deyipte dışarıdan, yabancı doktorların gelmesiyle anlaşıldı.

Gelen doktorlar müstehzili bakışlarla “siz bu hastalığı nasıl teşhis edemezsiniz? Tedaviniz yanlı olmuş” dediler ama artık iş işten geçmişti. Yine Atilhan’ın söylediğine göre dışarıdan gelen doktorlarda “Mason” idi. Bu arada bir enteresan olayda Salih Bozok’un intiharıdır. Güya Mustafa Kemal ölünce üzüntüden intihar etmiş.

 

Aslıysa, Mustafa Kemal’in öldürüldüğünü anladığından, mesele çıkartmasın diye oda öldürülüp intihar süsü verilmiş. Mustafa Kemal 1938’de öldü. 1939’da İkinci Cihan Harbi çıktı. Eğer sağ olsaydı, belki kaybettiğimiz toprakların bir kısmını kurtarır idi. En azından Ege adalarını. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek