Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 04 Kasım 2014, Salı 09:24:37 tarihinde eklendi. 469 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eski yalanlarınız ortadayken yeni iftiralarınıza neden inanalım? -

Eski yalanlarınız ortadayken yeni iftiralarınıza neden inanalım?

“Dikkat, dikkat, dikkat, Menderes ve arkadaşları on iki uçak dolusu para, mücevherat ve altınla yurtdışına kaçarlarken yakalanmışlardır…”

Eskişehir Garnizon Komutanı, Tuğgeneral Bedii Kireçtepe. Bu ilan 27 Mayıs 1960 günü Eskişehir belediye hoparlörlerinden bütün gün yayınlanmıştır.

İfadelere iyi dikkat edin “on iki (12) uçak dolusu para, altın ve mücevherat ile yakalanmışlardır” deniliyor. Bir ihtimal yok. Kesin ifade var. “Yurt dışına kaçarlarken” yakalanmışlar. Böyle bir yalanı ilk duyduğunda kim olsa inanır. Zaten yalan ve iftira o kadar net ifade ediliyor ki “yakalandı” diyor adam nasıl inanmasın? Hem de ilanı yapan şerefli ordumuzun, şerefli olması gereken bir generali. Nasıl inanmazsın? Gel gör ki “yalan çıktı” ortada uçak yok “altın, para, mücevherat” yok. Yarım asırdan fazla oldu hala yok. Meğer alçakça, namussuzca söylenmiş bir yalan imiş, iftira imiş. Bu yalan ve iftiralarla Menderes ve iki arkadaşını idam ettiler. Dahası da en adi ve seviyesiz işkenceler yaptılar. En alçaklığı da iftira ve yalanlarla Demokrat Partililerin şereflerine, namuslarına, haysiyetlerine saldırdılar.

Bedii Kireçtepe isimli o aptal general, o ilanı yaptırırken “doğru” olduğuna inanıyordu. “Hırsızları yakaladık” sanıyordu. Nereden bilinsin ki işin içinde Mason, Siyonist fitnecileri var. Nereden bilsin ki Siyonist ve Masonlar zavallı subaylarımızın burnuna halkayı geçirmiş maymun gibi oynatıyorlar. Milletimizin bağrına çöreklenmiş bu habis çete bir buçuk asırdır fitne üretiyor, yalan ve iftira üretiyor. Dün Sultan Abdülaziz’e, Sultan Abdülhamid’e daha sonra Menderes’e, Özal’a şimdi de şimdiki iktidara iftira atıyorlar. İftira atanlar hep aynı odak hep aynı Mason ve Siyonist çetesi. Bedii Kireçtepe ve ya Kılıçdaroğlu değil. Bunlar kukladır. Bunlarda öyle “iftira ve yalan” icad edecek beyin nerede ki? O kuklaları oynatan arkalarda birileri var.

 

Onlarında işaretleri taa, ABD’den, Londra’dan görülüyor. Yoksa Pensilvanya’sıda, Kılıçdaroğlu’su da ancak onların ürettiği yalan ve planlara piyon ve kukla olabilirler. Geçmişte bu millete hizmet etmiş zatlara atılan iftiraların aynısını şimdi hizmet edenlere tekrar ediyorlar. Sonrada dönüp, inanmamızı bekliyorlar. Ulan şerefsiz Masonlar, ulan namussuz Siyonistler daha önceden söylediğiniz “iftira ve yalanlarınızı ispat edemediniz ki. Yenilerine inanalım. Bulun on iki uçak dolusu altını, gösterin bizde size inanalım. Yoksa önceki iftiralarınız ortada pis pis dururken, size inanmak için hepten saf olmamız lazım. Haa, Türkiye’de size ve arkanızdaki yalancılarınıza inanacak bir miktar saf var. Ama onların adedi öyle sizin söylediğiniz gibi yüzde altmış falan değildir. Seçimlerde aldığınız oy miktarı kadardır. Bu topraklar yüz elli yıldır çok “yalancılar” gördü. Çok iftiralar gördü. Siz en sonuncularısınız. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek