Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu yazı 28 Ekim 2014, Salı 09:27:47 tarihinde eklendi. 425 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Boğaz’da gırtlağını sıkarsın Akdeniz’de pisliği çıkar -

Boğaz’da gırtlağını sıkarsın Akdeniz’de pisliği çıkar

Mason ve Siyonistlerden başımız beladadır!

Şu günlerde İsrail Yunanistan ve Kıbrıs Rum Kesimi Akdeniz’de askeri manevra yapıyorlar. Bu askeri tatbikat bize karşıdır. Güya Türkiye’ye gözdağı veriyorlar.

Zahirdeki sebep, Kıbrıs Rumları Akdeniz’in doğusunda petrol ve doğalgaz arıyorlar. Bizde arıyoruz. Onlar diyorlar ki “Buralar bizim sahamız” bizde “Kıbrıs’ın bir de Türk kısmı var, beraber arayın” diyoruz.

Fakat İsrail’in hedefi tamamen bambaşka. Siyonist ise bu ihtilaftan çok farklı, fitnelik çıkartmak peşinde.

Siyonist ve Masonlar son zamanlarda Türkiye içerisinde sürekli mevzi kaybediyorlar. Tayyip Erdoğan, Başbakan olduğu günden beri Mason ve Siyonistler sürekli kaybediyorlar. Her yıl, her gün ya biraz imtiyaz, ya biraz itibar, ya birkaç makam veya adam kaybediyorlar.

 

Yahudi böyle şeylere alışık değildir. Hani o deli profesör var ya, ne küçüktü? O diyor ya “Yahudi Türkiye’de İsrail’den daha güçlüdür” diye. Gerçekten de Yahudi’nin İsrail’de olmayan işi, Türkiye’de oluyordu. Profesör Mim Kemal Öke bize söylemişti. Yazdığı bir kitabı göstererek “İsrail Elçiliği’nden bir heyet geldi. Bu kitabı yayınlama, Türkiye’de hangi makamı istiyorsan söyle seni oraya getirelim” dediler. Bakın “Türkiye’deki hangi makamı istiyorsan” diyorlar. Bu ne kudret yahu. Tayyip Bey ipleri ele aldığında bunları dinlemez oldu. Genel Kurmay Başkanı mı seçilecek, sormuyor. Elçi mi atanacak, bakan mı seçilecek, Siyonist ve Masonlara hiç danışmıyor. Hele hele Milli İstihbarat Genel Sekreteri atarken İsrail’e sormaması bardağı taşıran son damla oldu. Öyle ya, Türkiye’deki en önemli bürokrat olan “MİT” müsteşarını atarken sen nasıl Siyonist ve Mason satılmışlara sormazsın?! Onu hazmedemediler. Buradaki adamlarına, MİT müsteşarını tutuklatmak istediler olmadı. Taksim’de şurada burada isyan çıkartmak istediler olmadı. Mason, Siyonist sermayeli medyaya aleyhinde kampanyalar düzenlediler. Yine olmadı. Dünyada ne kadar namussuz, ne kadar haydut, ne kadar Siyonist uşağı Mason Çıfıt varsa hepsi ayağa kalktı, yine olmadı. O zaman İsrail, Türkiye’nin başını belaya sokacak “aptallar” aramaya başladı. Ne zaman Türkiye’nin başını derde sokmak isteseler, batı her zaman en aptal olarak Yunanlıları bulmuştur. Bir zamanlarda ta, Ankara önlerine kadar geldiler. Oralarda ne işleri varlarsa. Dedim ya onlarda hiç akıl yoktur. Şimdi yine gaz, petrol ayağına Yunanlıları, fitne Siyonist, Türkiye aleyhine ayartmaya çalışıyor. Geçmişte Almanlar aleyhine, İngiliz, Fransız, Polonyalıları kullandığı gibi. Siyonist fitnesine kanan bu devletler İkinci Dünya Harbi’nde Almanya’ya tuzak kurdular ama Almanya kaybetti, onlar daha beter kaybettiler. ABD gelip kurtardı ama imparatorluk gitti. Yunan’ında başına gelecek aynıdır. Anlayacağınız Siyonist Anadolu’da kaybettiğinin intikamını Akdeniz’de arıyor. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek