Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 25 Ekim 2014, Cumartesi 10:53:41 tarihinde eklendi. 938 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Komünist Amerikan İşbirliği -

Komünist Amerikan İşbirliği

Bu yazı bazılarını şaşırtabilir. Ama bilinsin ki dünyadaki birçok olay gerçekten de şaşılacak biçimdedir. Lakin olayların şaşılacak kısmı daima örtülmüş ve gizli kalmıştır.

Önce şimdiki şaşılacak olaylardan bahsedelim.

Şuanda Amerikan uçakları Aynelarap (Kobani)’de IŞİD’i bombalıyor, neden? Oradaki PYD’lileri korumak için. Peki, bu PYD neyin nesi? Kimdir bunlar? Bizde ki PKK’nın Suriye’deki kolu. Peki, bunlar ideolojik olarak hangi fikri savunurlar? Tabiki bizdeki PKK’lılarda oradaki devamı da Marksizm’i yani komünist sistemi savunurlar. Peki, Komünistler, Marksistler Amerika’nın düşmanı değiller mi? Ağızlarını her açtıklarında Amerika’ya sövüp duruyorlar ya. Beni dikkatli okuyun, anlatayım. Komünistler aynı zamanda “Ateist” yani inançsız, allahsızdırlar. Komünizmi icat eden “Marks” Yahudi’si inançsız bir toplum kurmayı planlamıştır. Arkasında da her zaman Amerika’daki Yahudi asıllı Siyonist zenginler olmuştur. Mesela Lenin’de bir Yahudi’dir. Dünyanın en zengin ailesi Rokofeller trilyonerleri Rus Bolşevik darbesini yaparken iki yüz milyon dolar yardım etmiştir. Zaten komünizmin merkezi hiçbir zaman Moskova veya Pekin olmamıştır.

Komünizmin merkezi her zaman New York, Londra ve Paris olmuştur. Çünkü dünyayı karıştıran Siyonist çetelerin liderleri oralarda otururlar. Bir Amerikalının yazdığı “Sermaye ve Sosyalizm” isimli kitapta bu mesele daha geniş bir şekilde anlatılır.

İkinci Dünya harbinde de komünist Rusya’yı Amerika gelip kurtarmıştır.

Savaş sırasında Amerika, İran üzerinden Rusya’ya tam yirmi beş bin tank göndermiştir. Ayrıca Alaska üzerinden de yüzbinlerce kamyon çeşitli gıda ve savaş malzemesi gönderdi. Yani Amerikan yardımları olmasaydı, komünizm daha 1940’ların başında çöküp gidecekti.

Şu da var, Amerikan askerleri, Almanya’nın işini bitiripte teslim aldıklarından sonra, Başkomutan Ayzen Havr Washington’a şöyle bir teklifte bulunur: “Hazır ordularımız Avrupa’dayken Moskova’ya kadar gidelim komünizm meselesini de halledelim.”

Gelen cevap “sakın ha” şeklindedir.

Hemen görevden alınır. Öyle ya bakarsın bir delilik yapar, kendi kafasına komünizmi eziverir. Başkomutan nereden bilsin ki komünizm, New York’taki Yahudi baronlarının projesidir. Peki, müsaade edilseydi. Ayzen Havır komünizmi ezebilir miydi? Anasını bile bellerdi. Zaten Almanların karşısında Amerikan yardımlarıyla tutunabilmiş bir Rusya’nın Amerikan güçlerine dayanması mümkün değildi. O günün şartlarında aynı anda on bin uçakla Almanya’ya saldırabilen ve Alman şehirlerini tarlaya çeviren Amerika için o günün Rusya’sı hiç idi. Bu günde PKK ve ona yakın olan gruplar, Esad, PYD falan yine Amerika’daki bir takım gizli güçlerin koruması altındadır. Yoksa Yahudi Fidel Castro Küba’da tutunabilir miydi?

 

Siyonistler, Kürtleri Müslümanlardan bir şekilde ayırmak istiyorlar. Bununda en bariz yolu Marksizm’le dinsizleştirmektir. Kavganın arka tarafı budur. CHP’de bu yüzden ucundan tutmaya çalışıyor. Benim gördüğüm ve anladığım budur. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek