Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 13 Ekim 2014, Pazartesi 09:23:09 tarihinde eklendi. 1385 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sayın Valim Hoş geldiniz - Metin Dikener

Sayın Valim Hoş geldiniz

Sayın Valim Yalova’dan Kırklareli Valisi olarak vilayetimize hoş geldiniz. Kırklareli iline çok faydalı olacağınıza olumlu projelere imza atacağınıza tüm kalbimle inanıyor size sonsuz başarılar diliyorum. Sayın Valim Nazilli doğumlusunuz. 1968 senesinde bende Lüleburgazspor’dan Nazillispor’a transfer olmuş bilfiil 3-4 sene Nazilli’de kalmış Turan Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı’nda oturmuş aynı yıl takımımız Nazillispor’u şampiyon yaparak 3. Ligden 2. Türkiye Profesyonel Ligine çıkarmış profesyonel bir futbolcuyum. Yine o yıllarda Nazilli şehir stadında maçlarımızı izlemeye gelen yüzlerde bayan seyircimiz vardı. Yine o yıllarda spor bakanı olan sevgili Sayın İsmet Sezgin ağabeyimizde maçtan evvel soyunma odamıza kadar iner bize başarılar dilerdi. Diğer bakanımız Aydın Menteşe’de maçlarımıza gelirdi. İsmet Sezgin ağabeyim ile sevgi ve saygımız hala kaybolmadı. Bugün Nazillispor’a belediye sahip çıkıyor. Belediye Başkanımız Sayın Haluk Alacak partisi ne olursa olsun Nazilli’de fevkalade işler yaptığı çalıştığı ve sevildiği için ikinci dönemde belediye seçimlerini kazandı. Sayın Alacak bana abi  gel benim Nazilli’de özel misafirim ol demesi de yıllar geçse de beni fazlasıyla mutlu etti. Nazilli’de uzun çarşıda İstanbul Bankası yanında bir ayakkabı mağazam vardı. Toto pastahanesinin karşısında pasaj olarak yapılan bu yer daha evvel aile parkı olarak halka hizmet veriyordu. Kulüp başkanımız Sayın Fuat Amasya ve yönetim kurulunu oluşturan isimler fevkalade değerli insanlardı. Bugün bir dünya markası olan Uğur Dondurmaları sahipleri o yıllarda sanayi çarşısında bu işlerine yeni başlamışlardı. Baysallar – Ertemler – Uzunoğulları – Kutsallar – Yavaşoğulları ve dahası yüzlerce dostlar. Yılların nasıl gelip geçtiğinin farkına varılmadı. Şimdi Lüleburgaz’da Metin Kundura Mağazasında gazetemiz Hürfikir’in köşe sayfalarında hayat yine de güzel bir şekilde devam ediyor.

Sizi Kırklareli valisi ve de Nazillili olarak görmekten dolayı da büyük mutluluk ve gurur duyuyor çalışmalarınız da sonsuz başarılar diliyorum.

 

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek