Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 08 Ekim 2014, Çarşamba 09:14:29 tarihinde eklendi. 332 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Erdoğan’ın TÜSİAD konuşması -

Başkan Erdoğan’ın TÜSİAD konuşması

            Gülen Cemaati, Sayın Başkan’ın TÜSİAD ile arasının düzelmesini istemiyor. Zira araları düzelirse denklem bozulacak. Çünkü Kılıçdaroğlu darbe yapacak general bulamıyor. Bunun için patronlara bel bağlamış. Cemaatten yüz bulamadı. Patronlar da elinden kayıp gidiyor. Acaba şimdi hangi CHP’li çıkıp da “bu patronlar kâğıttan kaplanmış” diyecek,          

            TÜSİAD, ilanla, mal stoklarıyla, Ecevit’in Hükümetini devirdiği günler 1979 larda kaldı. Sayın Erdoğan TÜSİAD toplantısında çok önemli bir şey söyledi. “Zaman yumrukları sıkmak zamanı değil, tokalaşmak ve kardeşlik zamanıdır.” dedi. “El ele verip ülkemizi kalkındıralım.” dedi ve var mısınız? Diye sordu. Bunu söyleyince salondan şiddetli bir alkış geldi.

            Sayın Erdoğan bu arada bir şeyler daha söyledi. “Gezide söylediklerinizi ve yaptıklarınızı unutmuş değilim.” dedi. 17–25 Aralık’ı…  Ananasları, tespihleri, çapulcuları… “Buna rağmen beyaz bir sayfa açıyorum, kirletmeyin” demeye getirdi. Bir şans bir fırsat daha veriyorum, demek istedi.

            Ve son bir not.

            Gezi’de kaybettiniz.

            17-25 Aralık’ta kaybettiniz.

            30 Mart’ta kaybettiniz.

            10 Ağustos’ta kaybettiniz.

            Sanıyorum kendi aranızda oturup konuştunuz. Başkan bu ülkenin seçilmiş bir başkanıdır. Bunu herkes iyi bilsin ve bilmeyenler de öğrensinler.

            O, bir salona girdiğinde herkes ayağa kalkacak. Kimse saygıda kusur etmeyecek. O, yerinden kalkıp kürsüye giderken de yine ayağa kalkılacak. Kimse ayakkabı bağcıkları ile uğraşıp edepsizlik etmeyecek. O’nun yanında kimse bacakbacak üstüne atmayacak. Terbiyesizlik yapmayacak. O, konuşurken uyur numarası yapılmayacak. Gözünü kulağını açıp dinleyecek.  

 

            Kemal Bey, çapulcular ve siz de buna dâhilsiniz.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek