HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 02 Ekim 2014, Perşembe 17:45:01 tarihinde eklendi. 391 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yarın inşallah bayram yapacağız -

Yarın inşallah bayram yapacağız

Çok şükür, eğer yarına çıkarsak, ömrümüzün bir bayramını daha yaşayacağız.

Yine milletçe camilerde buluşacağız. Tekbirlerle gök kubbeyi çınlatacağız.

Bayram namazından sonra tanıdık, tanımadık bütün Müslümanlarla bayramlaşıp, kucaklaşacağız. İçimizdeki nefreti, kini, canavarlıkları sevgiyle bayramın neşesiyle yıkacağız. Yüzlerimiz daima gülecek. Gamı, kederi unutup elimizdeki nimetlerin kadrini, kıymetini bilip neşeleneceğiz. Sonrada gidip hali vakti yerinde olanlar kurbanlarını kesecekler. Hem çoluk çocuğumuz yiyecek, hem de bulamayan, alamayan vakti nakdi müsait olmayan yoksul komşularımıza da dağıtacağız. Hem et vereceğiz hem de bayram neşesi dağıtacağız. “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” sözü bizim peygamberimize aittir.

Gurbette çoluğu çocuğu, torunları olanlar yollarını beklerler. Bayramlarda buluşulur, koklaşılır, doya doya bayram yaşanır. Müslümanlığın nimetlerinden istifade edilir. Bu bizim kültürümüzdür. Bizi bir millet yapan en güçlü unsurlardır, ananelerimiz ve inançlarımızdır. Bizim olan bize ait olan. Bize birlik, beraberlik sağlayan, yani faydalı olan ne kadar moral değerlerimiz varsa hepsine düşman olanlar, göreceksiniz yine boş durmayacaklar. Bayramımızı karalamaya, kötülemeye çalışacaklardır. Köprülerimize, barajlarımıza, santrallerimize karşı olanlar, bayramlarımıza da karşıdırlar.

Çünkü onlar topyekün milletimize karşıdırlar da ondan.

Biz evlatlarımızla, büyüklerimizle bayramlaşıp kucaklaşacağız da, birde çevremizde bu güzelliklerden istifade edemeyenler var. İ.H.H. başkanını dinlerken bir gün şöyle bir cümle etti “Şimdi sizin evlatlarınız var, onlar okullarına gidecekler. Onlara sorsanız okuyup ne olacaksınız diye. Kimisi doktor, kimisi mühendis, kimisi öğretmen olacağım derler. Fakat Suriyeli, Gazzeli çocuklara “Büyüyünce ne olacaksın” diye sorduğumuzda onların cevabı “Ben büyümeyeceğim ki, öleceğim” oluyor” demişti. O günden beri torunlarımı severken boğazıma bir şey gelip oturur.

Suriyeli, Filistinli, Gazzeli çocuklarda insan evladı. Onlarda Müslüman çocuğu. Onların bir babaları, dedeleri, anneleri yok ki ellerini öpsünler, harçlık alsınlar, kucaklanıp koklansınlar, bayram yapsınlar.

Bir asırdan fazladır maalesef bu coğrafyaya şeytanlar gelip üşüştüler. Petrol kokusu olan ne kadar leş kargası, sırtlan varsa hepsinin kanlı elleri hep ve her zaman buralarda. Hiçbir zaman, bu coğrafyanın insanlarını rahat bırakmadılar. Fitnelik yaptılar. Terör de, tedhiş de, her türlü yangın da hep onların eseridir.

Dünyada ne kadar terörist varsa hepsi de batılı emperyalistlerin piyonu ve de uşağıdırlar.

Allah c.c o yavrularımıza da mutlu bayramlar nasip etsin.

 

Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek