Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu yazı 26 Eylül 2014, Cuma 09:22:34 tarihinde eklendi. 382 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türkiye ABD’nin 51. Eyaleti değildir- 2 -

Türkiye ABD’nin 51. Eyaleti değildir- 2

Hindistan, Pakistan ve Bangladeş aslında bir millettir. Eskiden hepsi de tek devlet olarak yaşadıkları sırada İngiliz İmparatorluğu buraları sömürüyordu. İkinci Dünya Savaşı’nda İngilizler çokça asker kaybedipte oraların işgalini ellerinde tutacak güçleri kalmadığında Gandi’nin liderliğinde bağımsız oldular. Ne zamanki Hintliler bağımsız olma yoluna girdiler, İngiliz şeytanlığı da ortaya çıkıp oraları kan gölü haline getirdi. Mesela şöyle bir olay anlatılır. Bir Kurban Bayramı günü iki Müslüman tipli şahıs bir ineği götürmektedir. Hindu tipli bir şahıs önlerine çıkar, yüksek sesle “O ineği nereye götürüyorsunuz?” der. Onlar “Malum kurbandır, kesmeye götürüyoruz.” Hindu bütün avazıyla haykırmaya başlar. “Ey Hindular, yetişin. Müslümanlar tanrımızı kesecekler…” Ötekiler haykırır “Ey Müslümanlar yetişin. Hindular bizi öldürecekler…” Silahını, bıçağını, sopasını kapan Hindu’su, Müslümanı sokağa fırlar birbirlerini öldürmeye başlarlar. Sonunda o üç fitnecinin İngiliz Elçiliğine girdiği görülür.

Unutmayalım ki Hindistan’ı da bölüp parçalayan İngiliz fitnecileridir.

Çeçenistan’da bağımsızlık savaşları başladığında Cahar Dudayev liderliğinde gayet iyi yürüyordu. Oraya “El Hattap” adında bir El Kaideci geldi, iş çığırından çıktı. O zamanda bir El Kaideci Çeçen’in bir Rus askerini yatırıp çığlık çığlığa keserken internet yayınını gördüğümde yüreğim cız etti “eyvah Çeçenistan gitti” demiştim. Çünkü bir askerin çığlık çığlığa boğazlanırken dünyanın seyretmesinin verdiği dehşet görüntüsü, bütün Çeçenlerin yok edilmesinden daha etkilidir. Tabi ki Ruslarda bunu kullandılar.

 

Şimdi yine El Kaide’yle aynı yolda olan IŞİD militanları Amerikan ve İngiliz gazetecilerini aynı usulle kesiyorlar. Bu ABD ve İngilizleri bütün müttefikleriyle beraber çağırmaktan başka bir mana ifade etmez. “El Kaide, El Nusra, Eşşebabe, Boko Haram, IŞİD” bunlar hepsi de aynı damardan beslenen, CIA, MOSSAD ve M.16” bir de Suudi Arabistan müştereklerinin eseridir. Bakın, dünyada bu teröristleri açıktan destekleyen hiçbir devlet yok. Buna rağmen, en çok para bunlarda. En iyi silahlar yine bunlarda, üstelikte bu güne kadar hiçbir Yahudi öldürdükleri yok. Bu ne demek? Ortalık alçak, satılmış ve kandırılmışlarla doludur. Etrafımızda yine fitnelikler, dolaplar çevrilip duruyor. Bu girdabın içerisine Türkiye girmemekte kararlı görünüyor. Yahudi sermayesiyle yayın yapan ABD, İngiliz ve Türkiye’deki medyalar bizi de bu fitnelik girdabına çekmeye çalışıp duruyorlar. Türkiye artık bağımsız bir devlet gibi davranıyor. Yanlış yaparsakta kendi yanlışımızı yaşarız. Başkalarının yanlışlarına kurban olmak devri bitmiştir. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek