Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu yazı 16 Eylül 2014, Salı 17:04:06 tarihinde eklendi. 460 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Havalar soğuyor siyaset ısınıyor - Ertan Bayer

Havalar soğuyor siyaset ısınıyor

1 Eylül Dünya Barış Günü’nü bitirdik IŞİD’in gölgesinde.

 Derken Cumhuriyeti kuran partinin  Olağanüstü Genel Kurultay’ına şahit olduk.

Deniz Baykal’ın Genel Başkanlığı’ndaki dönemden daha demokratik ve daha birleştirici bir  Kurultay olmasına sevindik. Lüleburgaz ve Kırklareli’nin PM’ ye sokamadık diye üzüldük.

Derken 9 Eylül’de  ülkemizi kuran bu partinin 91. Kuruluş Yıldömü’nü kutladık. Aynı gün İzmir’in kurtuluşunu kutladık.

Bugün 11 Eylül.  Bizimde içinde bulunduğumuz bölgemizdeki ülkelerin bölünmesi için başlatılan İkiz Kuleler Operasyonu’nun 13 yıl dönümü yarın 12 Eylül ülkemizin bugüne getirilmesini sağlayan Amerikan Operasyonu olan 1980 darbesinin 34. Yıl dönümü.

Önümüzdeki hafta 18 Eylül Geziler günü derken, 21 Eylül’de Yaz Mevsimini bitirip Sonbahar Mevsimine  başlayacağız. Gece gündüz eşitlenecek ve havalar soğumaya başlayacak.

Ama 1 Ekim’de Meclis Açılacak ve 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili seçimleri ile ilgili çalışmalar başlayacak.  Mevcut vekiller koltuklarını korumaya çalışacak, adaylar onları koltuklarından indirmeye çalışacak. Hep birlikte göreceğiz Kırklareli’ de milletvekili çıkarma durumu 2 CHP, 1 AKP’mi, 1 CHP- 1 AKP- 1 MHP’mi olacak yoksa 3 CHP’mi olacak.

Dedik ya havalar soğuyacak siyaset ısınacak. Kalın sağlıcakla….

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek