Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 09 Eylül 2014, Salı 09:25:08 tarihinde eklendi. 374 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Paralelin ihaneti -

Paralelin ihaneti

Herhangi bir kavganın mahiyetini anlayabilmeniz için sicili iyi tutmanız gerekir.

Ülkemiz ve milletimiz yaklaşık olarak bir buçuk asırdır yoğun bir saldırı altındadır. Bu saldırılar o kadar çok yönlü ki şaşmamak ve şaşırmamak mümkün değil.

1970’li yıllarda İsmail Cem (İpekçi) TRT genel müdürü olmuştu. İsmail Cem (İpekçi) Yahudi dönmesidir.

Yahudilik ırk dinidir, asla dönmezler, sadece Yahudi olmayanları kandırmak için rol icabı “dönmüş gibi” yaparlar. Bende ta o zamanlardan Yahudilerin, Masonların, Siyonistlerin insanlık ve milletimiz için ne büyük düşman olduğunu bildiğim için dikkatle izlemeye başladım.

İsmail Cem (İpekçi)’nin TRT Genel Müdürü olduğu “Zaman” içeresinde televizyon ekranlarında yüzü gülen tek kişi göremezdiniz. Türk halkının hep yüzleri asık idi. Gamlı, kederli, dertli, üzgün, bitkin, yılgın, perişan. Ülkemiz sathında tek iyi hadise yok, sevinilecek hiçbir gelişme yok. Her haber vakti yurdumuzun her yerinden yangın, kavga, gürültü, felaket haberleri verilir, Türkiye battı batacak izlenimi verilir idi.

Anlayacağınız “Milli morali ve motivasyonu” yok etmek için Siyonist dönmesi bütün maharetini ve ustalığını gösteriyordu.

Yıllar geçti. Ülkemizde bir PKK belası türedi.

Şimdi o zamanki gibi sadece TRT yok özel kanallarda mevcut. Bu defa o özel kanallar içeresinde Siyonist çetinin olanlar aynen İsmail Cem (İpekçi) benzeri ayınlar neşretmeğe başladılar. PKK eylemleri alabildiğine abartılıyor. Çetenin tam istediği gibi reklamı yapılıyor. PKK eylemleri yeni yeni yayılmaya çalışırken henüz şu paralel Samanyolu Televizyonu da Türkiye’den yana iken bir mensubu konferans vermişti ve bize şunu anlatmış idi. Adam anlatıyor “Masonik televizyonlardan birisi PKK’nın Van eylemini anlatırken o kadar çok abartıyor ki “Sokaklar şöyle yakıldı, dükkanlar kepenk kapadılar…” falan diye Vali dayanamayıp arıyor. “Yahu o dediklerinizin hiçbirisi olmadı. Siz bu haberleri ve görüntüleri nereden aldınız?” Cevap “Fransa’dan aldık efendim” deniliyor” deyip olayın vametini ve de gayri milli mason Siyonist medyanın ne kadar tehlikeli olduğunu anlatmıştı.

Kim?

Fethullah Hoca Cemaatinden birisi.

Bizde çok memnun olmuş, aydınlanmıştık. Samanyolu Gazetesi’nin ve televizyonunun önemini kavramıştık. “Zaman” oldu bizim başbakan İsrail ile kavga yaptı, İsrail’in istemediği bir adamı MİT’in başına getirdi. Şimdi o “Zaman” öyle olanlar şimdi tenkit ettikleri o Siyonist meydandan daha beter oldular. Haberlerinde felaket olayları, PKK eylemleri, sokak kavgaları öyle abartıyorlar ki… Demek ki bunları İsmail Cem (İpekçi) ye götüren bir bağ varmış. “Hani delil” sorup duruyorlar. Her açtığımda bir değil bin delil ile karşılaşıyorum. Ne diyelim Allah C.C. akıl fikir versin. Saygılarımla

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek