HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 06 Ağustos 2014, Çarşamba 09:27:00 tarihinde eklendi. 487 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SAYIN ERDOĞAN ÖLSÜN MÜ? -

SAYIN  ERDOĞAN ÖLSÜN MÜ?

Sayın Erdoğan’a muhalif olanlar olabilir. O’nu sevmeyenler de olabilir. Bu da insani haktır. O’ndan nefret de edilebilir. Bu da hayvani haktır. Politikalarını da beğenmeyebilirsiniz. Buna da muhalefet denir. Cumhurbaşkanı olmasını da istemeyebilirsiniz.  Oyunuzu diğer adaylardan birine verirsiniz veya hiç oy vermezsin. Bundan dolayı sizi hiç kimse sizi kınayamaz.

                Ama Erdoğan ölecektir diye laf çıkaramazsınız. Buna alçaklık, namussuzluk ve şerefsizlik denir. Bu siyaset değil pisliktir. Bunu Prof. unvanı olan bazı yazarların yazılarında okuyoruz. Allah’a inanmadıkları halde Pensilvanya’daki Gülen’in dümen suyuna girdiklerini görüyoruz. Nefret akıllarını başlarından almıştır. Yüreklerini, gözlerini ve gönüllerini karartmıştır.

                Gülen Efendi’nin bazı müritleri, Başbakan’ın hastaneye yatmış, ameliyat olacağını fırsat bilmiş ve bir dedikodu çıkarmışlar. Darbeyi de Sayın Erdoğan hastanede ve en savunmasız halde iken yapacaklardı. Bilim adamı geçinen bazı kişiler bu hokkabazların sözlerine inanandılar.

                Bir de ölsüncüler var. Bunlar masonlardır. Bunlar yabancı dil bilirler, Avrupa’yı görmüş, sözde medeni kimselerdir. Bunlardan aramızda dolaşanlar da vardır. Onların bazılarına Başbakan’ın hangi kusurları vardır diye soruyorum ve bana anlatın deyince kem küm ediyorlar. Asık suratlıdır, diktatördür, otoriterdir diyorlar ve geçiyorlar. Çankaya komedi yeri mi? Eski başbakanlar çok mu güler yüzlü idiler? Başbakan’ın canına susamış baş düşmanlarına akıl mı danışılacak?

Başbakan’ın nefret söylemi yoktur. Nefret söylemi olanlar O’na karşı olanlardır. Başbakan’a tanıtım toplantısına katılan iş, bilim, sanat ve siyaset adamlarına akıl almaz küfürler, bunun en basit kanıtıdır. Başbakan ülkeyi bölmekle suçlanıyor. Sanki ülkeyi bölmek ve ayrılmak isteyenler varmış gibi. 

Sayın başbakan’a ölsün diyenlerin çok çaresiz olduklarını ifade ediyorlar.  Çünkü onlar hiçbir politika üretemeyenler, görünür bir gelecekte hiçbir siyesi değişiklik umutları olmayanlardır. O zaman başbakan ölsün diyorlar. Belki o zaman kurtuluruz diye düşünüyorlar.

Sayın Erdoğan gitsin demek bir muhalefettir. Ama O ölsün demek, ben aciz bir zavallıyım anlamına gelir.

Kimse merak etmesin. İnsanlar ölümlü varlıklardır. Hepimiz günü gelince öleceğiz. Kimse bu dünyada kalmayacaktır.

 

İnsanlar bir yerlere gelebilmişse ne mutlu. Ama Sayın Erdoğan ölsün diyenler, bu dünyaya geldikleri gibi gideceklerdir.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek