Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu yazı 05 Ağustos 2014, Salı 09:19:09 tarihinde eklendi. 624 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hitler mi daha zalimdi yoksa İsrail mi? -

Hitler mi daha zalimdi yoksa İsrail mi?

Son zamanlarda çokça tartışılan mevzulardan biriside bu. Başbakan diyor ki “İsrail’in zulmü Hitler’i geçti”. Başbakanın bu cümleyi sık sık tekrar emesi Amerika’daki Yahudileri kızdırdı da, daha önce Başbakan’a verdikleri nişanı da geri istediler. Başbakan’da “memnuniyetle” dedi ve iade etti (bu mevzuyu tekrar yazmalıyım)

Gelelim “Hitler mi yoksa İsrail mi daha zalimdir.” mevzuuna. Sahi Hitler neden bu kadar Yahudi düşmanı olmuş? Öyle ya bir insanda bir kavme karşı bu kadar nefret, bu kadar kin neden olsun ki? Sanki adam çıldırırcasına Yahudi düşmanı ama neden?

Ben biraz araştırdım. (Ben Yahudi kelimesinden daha çok “Siyonist” kelimesini kullanıyorum. Zira Siyonistler Yahudiliğin içeresinde aşırı hedefleri olan bir fikir akımı, bir teşkilattır. Bugünkü İsrail devletini de Siyonistler kurmuş ve yönetmektedirler.)

Dünyada bir algı var, bu algıyı Siyonist propaganda meydana getirmiştir. Oda “Hitler çok kötü, katil, cani” Tamamda bir kere ben Siyonist’in gözüyle bakmak mecburiyetinde değilim. Katilde olsa, canide olsa, bir hükme varmak için onu da dinlemeliyim.

Hitlerin hapishanede yazdığı “Kavgam” adındaki kitabını okudum (Piyasada satılıyor isteyen bulur okur) kendisini Yahudi düşmanı yapan süreci şöyle anlatıyor (Hitler Siyonist kelimesini değil, Yahudi kelimesini kullanıyor).

Hitler fakir bir aile çocuğudur. Zaman zaman inşaat şantiyelerinde amelelik yapmış. O yıllarda komünizm faaliyetleri yeni yeni başlamıştı. Oda ilk zamanlar Viyana sokaklarında komünistlik yapmış. O yıllarda diyor ki “Büyük kitlesel yürüyüşler yapıyoruz. Altmış, yetmiş bin kişilik işçi mitingleri ve yürüyüşleri düzenliyoruz. Bir gün merak ettim “Yahu bu kadar işçiyi kim topluyor? Başı, sonu belli olmayan düzensiz gibi görünen bu yığınları kim derleyip toplayıp yürütüyor diye merak ettim ve araştırdım. Birde baktım ki bizi toparlayıp, yürütenler hep Yahudi. İşçi sendikası şefleri hepsi Yahudilerden. Aynı yıllarda fuhuş sektörüde müthiş bir şekilde yayıldı. Bunun arkasında kim vardır? Araştırdım yine karşıma Yahudi çıktı. O güne kadar papazların kiliselerde Yahudi aleyhtarı konuşmalarına kızardım. “Bu zavallı milletten ne istiyorlar?” derdim. İlk defa beynimi, Yahudi meselesi meşgul etmeye başladı. Sonra Viyana’dan Almanya’ya geçtim Birinci Cihan Savaşı çıktı bende (Hitler) gönüllü olarak savaşa katıldım. Savaş içeresinde Rusya’da Bolşevik ihtilali oldu ve savaştan çekildi. Bizler marşlar söyleyerek batı cephesine giderken “şimdi Fransa’yı bizim elimizden kimse kurtaramaz” naraları atarken birde baktık ki Alman demiryolu işçileri greve gitmiş. Sırf bu grev yüzünden Almanya teslim oldu. Ben düşündüm “Bir Alman bunu yapamaz. Bir parça ekmek için vatana ihanet edilemez. Bunun arkasında acaba kim var” Araştırdım yine Yahudi’yi buldum. Bizler cephanelerde vatan için kanımızı akıtırken pis Yahudi cephe gerisinde sendikaları ele geçirmişler ve savaşın ortasında grev yapıyorlar. Nakliyeyi durduruyorlar ve Almanya’nın teslim olmasını sağlıyorlar. Ondan sonra karar verdim ki “Nasıl bir tarladan verim alabilmek için önce yabancı otlardan, dikenlerden temizlemek lazımsa bu Yahudi’yi etkisiz hale getirmeden vatanımızı kurtaramayacağız.” Hitler Yahudi’yi anlatırken bir yerinde de şöyle diyor “Yahudi’yi tam olarak çözdüğümde birden dehşete düştüm “Çünkü binlerce yıldan beri çile çeken küçük kavim öyle bir noktaya gelmiş ki. İnsanlığı topyekûn yok etme imkanını yakalamış.” (Oktay Sinanoğlu da demiyor mu “Yahudi yeryüzünde iki yüz milyon insan düşünüyor çünkü Yahudi’ye hizmet için bu kadarı yetmiyormuş) uzatmayalım. Hitler iktidar olduğunda Almanya ve uzanabildiği yerlerdeki Yahudileri “kesin çözüm” sloganıyla topladı. Gerisini herkes biliyor.

Sahi şimdi İsrail’in yaptıklarıyla Hitlerin yaptıkları arasında bir benzerlik var mı ki?

Unutmayalım, birinci Cihan Harbinde bizde vardık Almanların neden teslim oldukları hala muammadır. Zira topraklarına hiç düşman girmemişti. “Versay” anlaşmalarıyla da tarihinin en ağır teslim imzasını atmıştı. Siyonist’in yaptıkları Hitler’in anlattıklarıyla da bitmiyor. Bilhassa Birinci Cihan Savaşındaki bize yaptıklarını milletimiz bir bilse. Aynen Hitler gibi hepimiz çıldırırız. Halbuki biz onlara hep iyilik yaptık. Halende bazen bizde de lideri düzenleyicisi belli olmayan nümayişler olur iyice bir araştırılsa eminim yine Siyonist’in ajanlarıyla karşılaşırız.

 

Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek