Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 05 Temmuz 2014, Cumartesi 09:24:29 tarihinde eklendi. 916 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SPORCU KARDEŞLERİM - Metin Dikener

SPORCU KARDEŞLERİM

Kırklareli bölgesi amatör kümesinde futbola yıllarca yönetici olarak hizmet eden hakem camiasında ve de amatör spor kulüpler federasyonunda yönetimlerinde bulunan sevgili kardeşim Erdal Bahçeci'nin beklenmeyen ani rahatsızlığı tüm sevenlerini olduğu gibi spor camiasını da derinden üzdü. Hürmette asla kusur etmeyen amatör kulüplerimizin tüm dertleri ile ilgilenen yanlış yapılan işler varsa bunların giderilmesi için var gücü ile çalışan spor camiasının ve tüm dostlarının sevdiği saydığı sayın Erdal Bahçeci kardeşime geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Yaşam içerisinde beklenmedik olaylar dolayısı ile üzüntüler istemesek de bunları zaman zaman yaşıyoruz. Alt yapıdan üst yapıya gelen sevgili kardeşim Ali İbo Lüleburgazspor formasını başarılı bir şekilde giydiğinde orta sahanın en fazla koşan çalışan topu ayağına yakıştıran güçlü ve kuvvetli futbolcuydu. Ali ibo Hamitabat köyünde öğretmenlik yapıyordu. Arabası ile bir gün okuluna giderken yaşadığı trafik kazası ile hayatı birden alt üst oldu. Şimdi emekli olan bu sevgili kardeşimiz bir ara eski sporcular lokalini de çalıştırıyordu. Lüleburgazspor'da yardımcı antrenörlük yapan Ali ibo şimdi evinde geçmişteki okul ve spor anıları ile yaşıyor. Sevgili kardeşime geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

 Sn Niyazi başaran mesleğini seven  iyi bir öğretmendi. Bir ara Lüleburgazspor'unda profosyonel liglerde oynadığı yıllarda kulübün zor günlerinde kulüp başkanlığı görevinde bulundu. Öğretmen iken Babaeski ilçe gençlik ve spor müdürlüğüne getirildi. Burada başarılı çalışmalar yaparak spor camiasının da takdirini ve sevgisini alan birisi idi. çok şakayı seven yerinde güzel espiriler yapan sevgili kardeşim Niyazi Başaran'ın hastalığını da yenebilecek bir gücü ve yüreği var. Tabii ben tüm kardeşlerime olduğu gibi ona da acil şifalar diliyorum. 

Başka bir sevgili kardeşim de Sayın Adnan Günerler oda Lüleburgazspor alt yapısında futbola başladı. Genç ve amatör takımımızın as futbolcuları arasındaydı. Stoper olarak oynayan sağlam güçlü fiziği ile rakiplerine pozisyon vermeyen ikili mücadeleyi çok seven bir futbolcuydu. Daha sonra ticaret hayatında çeşme meydanında sarraflık yapıyordu. Bu sevgili kardeşim de akıl almaz bir hastalığa yakalandı. Onu da çok seviyor ve geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Ben şu köşeye taşıdığım yakınen tanıdığım sevdiğim bu kardeşlerim ile beraber şifa arayan herkesin iyi olmasını tüm kalbim ile Cenabı Allah'ıma dualar ediyorum.Bu arada tüm İslam aleminin Ramazanları da mübarek olsun diyorum. Zira yarın öbür gün kimin nerede nasıl bir şekilde yaşam içerisinde başına neler geleceğini Allah'tan başka kim bilir. Bu bilinç içerisinde tüm rahatsız olanlarla beraber bu sevdiğim kardeşlerime de Cenabı Allah'tan şifalar diliyorum.

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek