Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 27 Mayıs 2014, Salı 09:24:05 tarihinde eklendi. 512 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Solcular 27 Mayıs’ı ABD darbesi diye severler -

Solcular 27 Mayıs’ı ABD darbesi diye severler

Bir zamanlar bende çok aptaldım. Sanırdım ki “komünistler bizi esir edecekler ve Rusya’ya satacaklar.”

Zamanla öğrendim ki, komünizm denen illetin çoğunun Rusya’yla alakası yokmuş. Meğer bu zavallıları “ABD, İsrail ve İngiliz” ajanları maymun gibi oynatıp duruyorlar. Binlerce ulaştığımız örnekten bir tanesinde 1960, 27 Mayıs darbesidir. Bütün darbelerin planlayıcıları “Masonlar, Siyonistlerdir de”. 27 Mayıs iyice Amerikancı ve Siyonist, Masoncudur.

Onun içinde solcular 27 Mayıs darbesini çok beğenirler. Onun için ona “darbe” demezler “devrim” derler.

Peki, 27 Mayıs’ın Amerikancı darbe olduğunu nereden çıkardım? Anlatayım. Bilenler bilir bu 27 Mayıs gece baskınına bir grup subay arkadaşıyla merhum Alparslan Türkeş’te katılmıştı. (“gece baskını” diyorum bu tabir merhum N. Fazıl Kısakürek’e aittir. Bende beğendim.) Merhum Türkeş hatıralarında anlatıyor. Başbakan birinci yardımcısı olduğu günlerdeki “fiilen başbakanlığı yürütüyordu” bir gün içişleri bakanlığını dolaşmaya gidiyor. Bakıyor ki bir odaya yabancı birileri girip çıkıyor. Oradaki görevlilere soruyor “Bunlar kimdir?” Cevap “Bunlar Amerikalı dostlarımızdır.” “Burada ne işleri vardır?” “Bizden içişlerimizi takip ve denetlemek için bir oda istediler, bizde burasını verdik” Rahmetli Türkeş adeta çıldırıyor “Biz sömürge miyiz? Bizim içişlerimiz Amerikalıları ne ilgilendirir? Derhal burasını boşaltsınlar. Tekrar geldiğimde bunları burada görmeyeceğim.”

Evet, Türkeş o zamanki adıyla “Dahiliye bakanlığımızı Amerikalılardan boşalttırıyor ama ileriki günlerde “Solcu Cemal Madanoğlu darbesiyle” sürgüne gönderiliyor. Gece baskınının kadroları tamamen Amerikancıların eline geçiyor.

Türkiye’deki solcular yıllardır Türkeş’i “Amerikancılıkla” suçlarlar ama işte delili kim Amerikancı? Kim Türkiyeci?” 27 Mayıs gece baskını CHP sempatizanları tarafından yapılmıştır. (Türkeş ve arkadaşları hariç) Peki bunlar konuşurken mangalda kül bırakmıyorlar ya. Neden onlardan birisi o içişleri bakanlığımızdaki Amerikan odasını görmedi? Türkeş’ten önce onlar müdahale etselerdi ya? Yapmazlar. Onların Amerikan düşmanlığı göstermeliktir, şovmenliktir. Halkı kandırmaktır. Sokaktaki işleri bittiğinde, doğru gidip bir Amerikan şirketinde iş bulurlar. 27 Mayıs 1960 gece baskınının Amerikancı bir “haydutluk” olduğunun en iyi delili de sayıları “yedi bin” olduğu söylenen subaylarımızın mecburi emekli edilmeleridir.

Bu subaylarımızın emekli edilmesini Amerika istemiştir. “Tazminatlarını ödemeye paramız yok” dendiğinde de “Biz veririz” denmiş ve tazminatlar Amerika tarafından ödenmiştir.

 

Anlayacağınız içişlerimize de, dış işlerimize de bu kadar karışan Amerika, orduya da kendisine veya Amerikan menfaatlerine en uygun hale getirmiştir. Nitekim 27 Mayıs gece baskınıyla ülkeyi ele geçirip “milli iradeyi saf dışı” yapan haydut sürüsü “ülkemiz bir daha Türk Milletinin arzusu istikametinde yönetilemesin, milli irade tecelli etmesin” diye her türlü tedbiri almışlardır. Sonraki darbelerinde temelleri bu ekip tarafından atılmıştır. Alparslan Türkeş, haydutların “kör taraflarında” “Planlama Teşkilatı, TÜBİTAK, Atom Enerji Kurumu, İstatistik Kurumu” gibi bazı faydalı işlere vesile olduysa da 27 Mayıs’ın zararı faydasının bin katı oldu. O darbeyi de hazırlayıp pişirenler ülkemizin dışarıdan destekli aynı mikroplarıydı. Yalanlarda planlarda, iftiralarda, fitneliklerde şimdikiyle tıpatıp benziyor. Aynı kafalar, aynı kalıplar, aynı uşaklar, aynı satılmışlar. Devam edelim. Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek