Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu yazı 16 Mayıs 2014, Cuma 09:20:17 tarihinde eklendi. 389 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cumhurbaşkanı adayını, bir de ABD Elçisine sorsanız? -

Cumhurbaşkanı adayını, bir de ABD Elçisine sorsanız?

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun hayli sıkıntılı olduğu belli oluyor. Kendisine sorulduğunda net cevap veremiyor. Belli ki henüz Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili kesin bir kararı yok. Zaten hangi konuda kendisine ait bir kararı var ki?

Henüz Amerikan Elçiliği’nden de çağrılmadı. Henüz onlarda seçim sonuçlarının şaşkınlığından tam kurtulabilmiş değiller. Abondene halleri devam ediyor. Elbet bir fikirleri, bir adayları vardır da henüz Kılıçdaroğlu’na söylemediler. Oda ne yapsın, sorulduğunda kem kümle geçiştirmeye çalışıyor.

Hadi ABD Elçiliği henüz teklifini açıklamadı anladıkta, bir sürü sözcüleri bir sürü adamları var ya, onlar neden oyalanıp duruyorlar? Onlar bari artık bir işaret verseler ya. Yok mudur hala bir adamları? Lütfen Kılıçdaroğlu’nu rahatlatınız.

Ben dünya Siyanizminin ve Masonizminin fikirlerini Türkiye ile ilgili düşüncelerini Doğan Medyasından öğrenirdim. Şimdilerde Siyonist çetecilerin hakkımızdaki düşüncelerini daha net bir şekilde ifade eden medyalar çıktı. Şimdi artık “paralel” medya var. Açıyorum onların bir televizyonunu, dünyanın neresindeki Mason’un, Siyonist’in ülkeme ve milletim hakkında bir sözü olmuşsa anlatıyorlar. Onlar adına Türkiye’ye ayar vermeye çalışıyorlar.

Bugün 11 Mayıs Pazar. İşte açtım bir paralel televizyonunu, anlatıyorlar “Bizim Başbakan şöyleymiş, böyleymiş. Almanya Cumhurbaşkanı şunu demiş, Almanya Başbakanı bunu demiş. İngiltere’deki bilmem hangi Yahudi gazetesi, şunu bunu demiş. Amerika’daki bilmem hangi haydut başı şöyle böyle demiş.”

Yeter yahu.

Onlar oralardan konuşuyor. Buradaki uşakları alarma geçiyor. Gavuroğlu gavur “bir” söylerse buradaki haşerat “bin” söylüyor. Hepsi de onların paralelindeler.

Yuh yahu.

Ulan asırlardır milletimizin canına okuyan o oralardaki alçaklar değiller mi ki? Biz onlardan Başbakanımıza övgü mü bekleyecektik?

Onlar ülkemizdeki hangi iyi şeye iyi, hangi iyi adamada iyi insan, iyi adam demişler ki? Biz ne zaman yapacağımız işi onlara sordukta, seçeceğimiz adamı onlara danıştık da, iyi bir fikir, iyi bir netice aldık ki? Yahu onlara bu ülkeyi kalkındıracak lider değil batıracak lider lazım. Hala anlamadınız mı? Siz anlamamış olabilirsiniz. Ya da onların paralelinde olabilirsiniz ama biz anladık. Bizim liderimiz, onlara değil, Türk milletine yaramalıdır. Batının sömürgeci zihniyetine şamar oğlanı seçmiyoruz. Batının emperyalist eşkiya tipli liderinin, bir söyleyenine, beş söyleyen, asla onlara boyun eğmeyen lider istiyoruz. Ne diyorsunuz?

 

Başa dönelim. Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili Amerikan Elçisine sorar mı, bilmiyorum. Ama oradan mutlaka bir teklif gelecektir. Ama direk ama dolaylı yoldan. Mahalli seçimlerdeki gayret ve faaliyetler gözlerimiz önünde oldu. Demirel Koç, Elçi efendi daha aklımda kalmayan birçok karanlık adam, boğazda toplantı üstüne toplantı yaptılar. Seçim propaganda malzemelerini Pensilvanya’yla beraber hazırladılar. Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere birçok adayı beraber tesbil ettiler. Sonuç fiyasko. Siz yine de ABD elçisini dinleyin. Cumhurbaşkanı seçilemeseniz de bir Amerikan şirketinin yönetimine girebilirsiniz.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek