Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu yazı 19 Nisan 2014, Cumartesi 09:38:01 tarihinde eklendi. 999 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BÜYÜKKARIŞTIRANSPOR - Metin Dikener

 BÜYÜKKARIŞTIRANSPOR

B.Karıştıranspor'un Kırklareli Bölgesi Süper Amatör Küme'sinde şampiyon olmasını candan kutluyorum. Onlar bu şampiyonluğu oynadıkları futbol attıkları goller aldıkları neticelerle fazlası ile hak ettiler. B.Karıştıranspor daha evvelde Süper  Amatör Ligimiz de şampiyon olmuştu. 

Fakat bu takım şampiyonluğuna fazla sevinemedi. Bunun da nedeni futbol federasyonu'nun Statü gereği BAL liginden düşen takımla baraj maçı oynatmasıydı. Bu aslında B.Karıştıranspor'a yapılan büyük haksızlıktı. Öyle ya sen 1 sene yağmurda çamurda zor şartlar altında rakiplerinle mücadele edeceksin bu zorlu mücadeleden şampiyon olarak çıkacak sonra BAL liginden düşen takımla baraj maçı oynayacaksın o güzelim şampiyonluk oynayacağın 90 dakikalık bir futbol vede alacağın kötü bir netice ile sona erecek küme düşen takım ise bir maç oynayarak şampiyon olmuş gibi sevinip tekrar BAL ligine dönecek ben bunu yalnız bizim bölgemizde değil tüm Türkiye de şampiyon olan amatör takımlara yapılan büyük bir haksızlık olarak gördüm. 

Futbol federasyonuna hitaben bu konu ile ilgili Türkiye'nin önemli gazetelerinden yazarı da olduğum Olay Haber'de bir yazı yazdım. Bölgesinde şampiyon olmuş bir takımı siz nasıl olur da küme düşen bir alt lige inen takımla baraj maçı oynatırsınız. Bu yapılan yanlışlığı ve büyük haksızlığı nasıl görmeyip gidermiyorsunuz. Futbol federasyonu da yazılarımı ve uyarılarımı dikkate alarak inceledi. Yaptığı yanlışlığı büyük haksızlığı gördü. Statü derhal değiştirildi. Buna göre BAL liginden düşen takımlar Süper Amatör kümesine gönderildi. Şampiyon olan takımlar ise BAL ligine terfi ettirildi. Seneye Kırklareli Bölgesini BAL liginde temsil edecek olan B.Karıştıranspor'u tabi ki tebrik ediyor başarılar diliyorum. Yine de şu uyarı da da bulunmak istiyorum. Bal ligi için iyi bir takım kurun şimdiden takımda gördüğünüz eksik mevkiler için girişimlerde bulunun  dahası Fenerbahçe - Galatasaray - Beşiktaş kulüplerine gidin. Onların genç takımlarından kaliteli futbolcular isteyin. 

Biz kulüp olarak sizin alt yapınız olalım hem bizler hem de sizler bu durumdan faydalanın bizim B.Karıştıranspor olarak futbolcularımızın kalacağı yemeklerin yapılacağı nefis bir lokalimiz var deyin BAL ligini önemseyin. Zira BAL liginde kuracağınız iyi takımla şampiyon olup 3. Türkiye Profosyonel ligine çıkın Lüleburgaz'ı en iyi şekilde temsil edin. B.Karıştıranspor'a yardım elini uzatan destekte bulunan  Sn.Lütfü Karaman gibi bir Belediye Başkanınız var. Onunda kıymetini bilin. Şampiyonluğunuzu bir kere daha candan kutluyorum.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek